Preu reduït! Ungla de Gat Nutrabasics - Drasanvi - 30 càpsules

Fabricante:

Drasanvi Drasanvi

Ungla de Gat Nutrabasics - Drasanvi - 30 càpsules

163534

Nou

Entre les propietats i els usos hi ha l'ajuda al reforç del sistema immunitari. Envàs amb 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,82€

IVA inclòs

12,44€ IVA inclòs

-13%

0,36 € / ud

Més informació

Ungla de gat

Complement alimentari amb acció immunomuladores i antiinflamatòries .

Què és l'ungla de gat?

L'ungla de gat és una planta rica en alcaloides, sobretot a l'arrel. Entre les seves propietats i usos hi ha l'ajuda al reforçament del sistema immunitari . L'ungla de gat, ha passat de ser una planta només usada a l'Amazones a ser coneguda i usada mundialment per les seves propietats.

Usat en forma d'extracte sec, utilitzem extractes secs, en comptes de planta polvoritzada. La Presentació d'extracte permet concentrar el producte, cosa que fa obtenir el mateix resultat usant menys quantitat. Fan servir extracte d'ungla de gat 10:1, cosa que significa que s'han utilitzat 3500 mg de planta per obtenir 350 mg del nostre extracte.

L'esment d'extracte sec fa referència a un procés d'extracció específic, en què es mantenen els principis actius d'interès i s'eliminen impureses i altres substàncies no interessants amb aquesta finalitat. La utilització d'extractes vegetals presenta diversos avantatges pel que fa a l'ús de planta polvoritzada:

  • Es pot conèixer amb precisió el contingut en principis actius (extractes estandarditzats)
  • Els productes a base d'extractes vegetals són més concentrats que els fabricats a base de pols total de planta (dosi concentrada i fàcil de prendre)
  • L´assimilació dels principis actius sols és més fàcil que l´assimilació del conjunt de compostos d´una planta.

Un altre dels avantatges més importants en la nostra formulació és la utilització d'extractes estandarditzats, això vol dir, que la planta aporta principis actius (també anomenat força de la planta), constants al llarg del temps.

En cas de lungla de gat, està titulat en alcaloides específics, assegurant que sempre s'aporten 10,5 mg per dosi diària.

Les càpsules d'ungla de gat són elaborades perquè no hi hagi contaminació amb cap dels al·lèrgens més freqüents, entre els quals destaquem el gluten.

Les càpsules utilitzades són d'origen vegetal, concretament hidroxipropilmetilcel·lulosa. Aquestes càpsules estan certificades per la Societat Vegetariana. La hidroxipropilmetilcel·lulosa és obtinguda a partir de la cel·lulosa de diverses estructures vegetals.

Les càpsules d'ungla de gat es presenten en un envàs anomenat blisters: Els blisters protegeixen el producte de cops i efectes ambientals, per tal d'assegurar-ne la composició al llarg del temps. L'ús d'aquests materials, davant d'altres presentacions, el protegeix de la humitat, de les contaminacions microbianes.

Aquesta planta ha estat valorada des de l'antiguitat per les múltiples propietats. És molt útil per protegir el sistema digestiu . A més, també és una excel·lent depuradora , ja que ajuda a eliminar substàncies tòxiques acumulades al cos.

És molt valorada per la seva composició en alcaloides que ajuden a estimular el sistema immunològic.

Ingredients per dosi diària:

Extracte sec d'ungla de gat
350 mg
Uncaria tomentosa (Willd) DC (Extracte 10:1) amb aportació en alcaloides específics (3%) 10,50 mg

Altres Ingredients: Hidroxipropilmetilcel·lulosa, cel·lulosa microcristal·lina, estearat de magnesi i diòxid de silici.

Sense colorants, sucres afegits ni conservants. No conté al·lèrgens.

Producte lliure de gluten.

Com es pren l'ungla de gat?

Es recomana fer una càpsula al dia, preferiblement amb l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules de 480 mg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand


Drasanvi és la teva marca de complements dietètics, alimentació bio i cosmètica ecològica.


Per tant, podràs comprar productes naturals de salut, bellesa i benestar gràcies a aquesta marca a la Bona Salut.


Drasanvi, Alimentació Bio, Cosmètica Eco i Complements Alimentosos


Drasanvi és una marca líder en el sector del desenvolupament, distribució i comercialització de suplements alimentosos i esportius. Igual que, en cosmética ecològica i aliments ecològics.



Quant als seus productes, concretament destaca pel seu col·lagen marí Collmar, el qual és número 1 en el mercat actualment.



En relació amb el seu compromís amb el salut i benestar de les persones, Drasanvi investiga i desenvolupa diàriament, nous productes que poden ajudar a cuidar a les persones per dins i per fora.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda