Preu reduït! Yap 20 - Eliminació de vent intern gan feng nei dong - Equisalud - 31 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Yap 20 - Eliminació de vent intern gan feng nei dong - Equisalud - 31 ml

162710

Nou

Aquesta fórmula tracta el vent intern o endogen. Envàs amb 31 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,59€

IVA inclòs

16,21€ IVA inclòs

-10%

47,06 € / 100 ml

Més informació

Yap 20: eliminació de vent intern (gan feng nei dong)

Aquesta fórmula tracta el vent intern o endogen.

Què és el Yap 20: eliminació de vent intern gan feng nei dong?

S'ha pres el cas que sol ser el més comú, és a dir, el del vent intern per buit de sang de BP i Fetge que no nodreix els tendons i els músculs i que acaba provocant un ascens de Yang de Fetge.

Drenar i calmar el vent intern de Fetge, drenar el fetge, tonificar la sang, desobstruir els estancaments, tonificar els tendons.

Descripció de la síndrome i etiologia: Aquesta síndrome sol desenvolupar-se a partir de cinc causes principals: Buit de Xue de Fetge, Atac de calor extrema exogen, Atac de vent exogen (Cop de Vent), Excés de Yang de Fetge, buit de Yin de Ronyó – Fetge.

Té uns símptomes generals comuns, i altres de més característics de la causa que l'origina.

Manifestacions associades a aquesta síndrome: Els símptomes generals comuns són: acúfens, cefalea amb dolor pulsàtil, desmai, desviació de la comissura de la llengua (en casos greus), entumiment de les extremitats, espasmes o paràlisi (en casos greus), mareig, rigidesa de coll, tremolors (principalment a mans i peus) i tics musculars – nerviosos, visió borrosa, vertígens severs.

Pot aparèixer fins i tot dificultat per treure la llengua i desviada, rigidesa de clatell, articulacions contracturaces, parestèsies en els membres.

Si la base és per buit de sang, el pols serà tens i fi. La llengua pàl·lida i tremolosa i una mica desviada.

Si va apareixent excés de Yang, la llengua serà més vermella, i el pols més ràpid i tens. Sol existir un Shen alterat. Depenent de la causa que ho origini pot manifestar altres símptomes associats que dependrà de la particularitat etiològica.

Es pot complementar amb alguna altra fórmula de les fórmules o amb punts acupunturals per ampliar lacció.

Explicació de la fórmula
: S'han utilitzat principalment plantes fresques o fredes per calmar el possible excés de Yang de H, i amargues per dispersar indirectament l'element fuster a través de l'acció sobre el Foc.

S'hi han afegit plantes dolces per enfortir el centre (BE) i així la producció de sang, i alguna calenta o tèbia per contrarestar l'excés de fred de la resta de plantes. En ser majoritàriament freda la fórmula ajudarà a tonificar el Yin - sang de Fetge o Ronyó que de vegades també influencia al vent de Fetge, a més de calmar el Shen.

  • Rave: Dolç, picant i neutre. Drena el fetge i tonifica el centre. Activa la circulació d'energia i de sang (Xue – Qi), desbloquejant els meridians. Dispersa i transforma el Tan – humitat.
  • Menta: Amarga, picant i fresca. Elimina el vent, dispersa la calor, tonifica la Melsa, promogui la circulació de sang i Qi del Fetge, drena el Fetge. Tonifica secundàriament la sang de Fetge.
  • Camamilla: Tonifica la Melsa-Pàncrees i estómac. Calma el Yang de fetge.
  • Regalèssia: Dolç i neutra. Equilibra el reescalfador mitjà, neutralitza els tòxics, activa la producció de líquids orgànics. Elimina les energies perverses dels 5 òrgans, harmonitza els altres elements de la fórmula. Calma el dolor a síndromes de Bi, elimina Tan – humitat i tonifica el Qi.
  • Angèlica: Picant, amarga i calenta. Tonifica la Melsa – Estómac i la sang (Xue), drenadora hepàtica .
  • Orenga: Picant i fresca, allibera el Biao, harmonitza el Qi, elimina la humitat.
  • Api: Amarg, dolç, fresc. Calma la calor de Fetge, Tonifica la sang, fortifica el Ronyó – Fetge – Estómac. Activa i desbloqueja els estancaments. Atura les hemorràgies per debilitat. Rebutja el vent.
  • Valeriana, Melissa: Calman el Shen.

Punts d´acupuntura:

• 20VB, 3H i 16DM: Eliminen el vent i obren l'orifici pur.
• 8H, Nodreix el Fetge • 34VB: Relaxa i equilibra els tendons.
• 6B, 10B, 8H, 17V: Tonifica la sang, i especialment la de Fetge. Fortifica la funció de producció de sang de la Melsa.
• 3R, 9P, 9C, 9MC: Tremolors o tics per buit de sang de H. Altres punts depenent de les particularitats del cas segons l'estudi realitzat per l'acupuntor.

Apèndix : Si la persona té el Shen molt alterat i clarament augmenten els tics o tremolors de les mans complementar amb la fórmula 3. En casos crònics serà interessant complementar amb la fórmula 9 o fórmula 7 depenent del cas.

Ingredients:

Rave (Raphanus sativus), Menta (Mentha piperita), Camamilla Amarga (Anthemis nobilis ), Regalèssia (Glycyrrhiza glabra), Angèlica (Angelica archangelica), Orenga (Origanum vulgare), Api (Apium graveolens), Api (Apium graveolens) (Melissa officinalis).

Diluents: alcohol absolut* i aigua.

* Conté un 65% d'alcohol aprox.

Com es pren el Yap 20: eliminació de vent intern gan feng nei dong?

Es recomana prendre de 20 a 30 gotes dissoltes al mig got d'aigua, 3 vegades al dia.

Presentació:

Envàs amb comptagotes de 31 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda