Preu reduït! Yap 4 - Disharmonia de melsa-estómac pi wei bu he - Equisalut - 31 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Yap 4 - Disharmonia de melsa-estómac pi wei bu he - Equisalut - 31 ml

159722

Nou

Refresca i suavitza l'estómac i tonifica el pàncrees millorant la digestió. Envàs de 31 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,59€

IVA inclòs

16,21€ IVA inclòs

-10%

47,06 € / 100 ml

Més informació

Yap 4: Disharmonia de melsa-estómac pi wei bu he

Refresca i suavitza l'estómac i tonifica el pàncrees millorant la digestió.

Què és Yap 4: disharmonia de melsa-estómac pi wei bu he?

Descripció de la síndrome i etiologia: La melsa i estómac, així com les seves funcions, estan acoblades a Biao-Li (interior-exterior). La melsa dirigeix el transport i la transformació dels aliments.

Intervé directament en la fisiologia dels líquids orgànics i transporta i puja aquests líquids al pulmó, ja que la seva funció és humidificar tot el cos, controlant i dirigint la sang i les energies nutrícies als 4 membres.

El seu bon funcionament es manifesta als llavis (color i humitat). L'estómac fragmenta, tamisa i macera, és a dir, metabolitza parcialment.

Assegura les funcions de digestió, absorció i assimilació, però així com la melsa permet pujar a les energies, l'estómac les baixa. Entre tots dos generen dels aliments l'anomenada energia adquirida.

Sequedat i humitat s'equilibren internament per assegurar totes les funcions de digerir, absorbir i distribuir. Per això en patologies com la dispèpsia hi ha un obstacle a l'absorció i assimilació i les diferents humitats fan inflar-se a l'abdomen.

Diferents quadres hemorràgics com úlceres, síndromes d'insuficiència d'energia i de sang, hemoptisi, metrorràgies, melenes i hematemesis, s'haurien de fallar d'energia de melsa-estómac, ja que la melsa és l'encarregat de mantenir la sang dins dels gots en controlar la seva producció.

Aquesta síndrome té l'origen en errors alimentaris per irregularitat en quantitat i horaris, i per alimentació massa rica en greixos, sucre, alcohol, tabac i picants.

També l'abús de crus i freds debiliten progressivament l'energia de melsa i estómac. Excés d'estrès (congestió de les set passions), preocupacions i malalties de tipus fred Sang Han aprofiten l'agressió a l'estómac per ferir la melsa.

Manifestacions associades a aquesta síndrome
: La disharmonia de melsa-estómac dificulta les funcions d'absorció i transport podent aparèixer anorèxia si el quadre està molt avançat, inflor postprandial, sensació de plenitud epigàstrica i excrements toves i mal formades. Aquest buit engendra insuficiència denergia i de sang i per tant els músculs dels 4 membres no estan ben alimentats.

Així donaria lloc a signes de buit de sang i energia, bulímia malgrat la indigestió. Aquesta manca denergia i de sang es tradueix en inconsistència del teixit conjuntiu, amb ptosi muscular de ronyó, dúter. A la desharmonia de melsa-estómac es produeixen hemorràgies però cal aclarir que no són totes les úlceres sinó les pròpies d'aquesta síndrome.

Explicació de la fórmula: La fórmula pretén tonificar la melsa. Ha de nodrir l'energia i enfortir la melsa , eliminant la humitat. S'utilitzen plantes de naturalesa calenta, de sabor amarg i dolç.

La naturalesa no ha de ser ni massa freda ni massa calenta per no perjudicar per una banda la melsa i per l'altra l'estómac. Cal calmar el foc de l'estómac, protegir-ne la mucosa, estimular la melsa i equilibrar el Biao-Li.

Les plantes són:

• Camamilla romana: tonifica melsa i protegeix i millora les mucoses.
• Fonoll: tonifica la melsa, millora la sensació de plenitud i corregeix la irritació de les mucoses pel seu efecte antiinflamatori.
• Salze: efecte calmant sobre la mucosa i eliminador dhumitat.
• Fenogrec: tònic de melsa.
• Regalèssia: tònic de melsa i regulador de la mucosa.
• Mil·lenrama: elimina humitat, tonifica la melsa, millora la digestió i calma el foc d'estómac.
• Escacs: vagolítica i simpaticotònica. Per a la síndrome de fred de melsa i per millorar la funció digestiva.
• Angèlica: equilibra la producció d'àcid clorhídric i melifica melsa.
• Calèndula: actua contra la calor de l'estómac, cicatritza i regenera.
• Menta: elimina flats, vagolítica i tonifica melsa.

Tractament amb acupuntura:

• 20V, 21V, 2B, 6B, 36E, 13H, 12RM, 26E, 7P, 3B.
• 4VC, 10VC, 12VC, 13VC (Reb Mai).

Ingredients:

Fenogrec (Trigonella foenum-graecum L.), fonoll (Foeniculum vulgare Mill.), angèlica (Angelica archangelica L.), regalèssia* (Glycyrrhiza glabra L.), salze (Salix alba L.), sajolida (Sature mont , mil·lenrama (Achillea millefolium L.), camamilla amarga (Anthemis nobilis L.), menta (Mentha × piperita L.) i calèndula (Calendula officinalis L.). Diluents: alcohol absolut*, glicerina i aigua purificada.

* Conté regalèssia: les persones que pateixin hipertensió han d'evitar un consum excessiu.

* Conté un 65% d'alcohol aprox.

Com es pren Yap 4: disharmonia de melsa-estómac pi wei bu he?

Es recomana prendre de 20 a 30 gotes dissoltes al mig got d'aigua, 3 vegades al dia.

Presentació:

Envàs amb comptagotes de 31 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda