Preu reduït! Yap 9 - Buit de yin de fetge-ronyó gan shen yin xu - Equisalut - 31 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Yap 9 - Buit de yin de fetge-ronyó gan shen yin xu - Equisalut - 31 ml

178467

Nou

Millora els símptomes típics de la menopausa. Presentat en envàs amb 31 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,59€

IVA inclòs

16,21€ IVA inclòs

-10%

47,06 € / 100 ml

Més informació

Yap 9: buit de yin de fetge-ronyó gan shen yin xu

Millora els símptomes típics de la menopausa.

Què és Yap 9: buit de yin de fetge-ronyó gan yin xu?

Tracta el buit de Yin de l'organisme, és a dir, un buit de fred, que donarà per tant símptomes de calor per desbordament del Yang (calor). Millora els símptomes típics de la menopausa.

Descripció de la síndrome i l'etiologia:
El buit de Yin és normalment una evolució d'un buit de sang o també pot tenir una etiologia original. Es pot considerar un buit de sang però amb signes de calor.

El buit de Yin produeix un excés de Yang que pujarà a la part alta del cos. No hi ha prou Yin per contrarestar el Yang, que s'escapa, donant signes de calor.

El buit de Yin desborda el Yang. Pràcticament sempre s'acompanya d'un buit de sang.

Són malalties pròpies d'aquesta síndrome: menopausa, certa agitació (per buit), hipertiroïdisme, artritis, cefalees, vertígens, marejos, cirrosi, algunes colopaties, malaltia de Crohn, dismenorrea, un tipus de conjuntivitis, cataractes i patologia ocular en general, èczemes , un tipus de psoriasi, dispèpsies i gastritis.

Etiologia: excessos en general que pugin el Yang, causes psicoafectives, calor plenitud de Yang que lesiona el Yin i llavors es passa a calor-buit.

Manifestacions associades a aquesta síndrome: La calor que puja cap amunt fa que siguin símptomes típics la llengua vermella, sense saburra o poca; pols fi, profund, ràpid i tens; cara vermella, especialment els pòmuls; sufocació, calor en palmells de mans i peus, transpiració nocturna, nerviosisme, febrícula vespertina, boca i gola seques, set sense ganes de beure, temor i agreujament per la calor, vertígens, acufens, ulls vermells i secs, visió borrosa i fins i tot cascades , cefalees amb sensació de inflor del cap, còlera fàcil, dolor ardent en hipocondri, calor als 5 buits, curvatura lumbar, tremolors en mans molt sovint, espermatorrera i erecció fàcil; oligomenorrees o amenorrees (per buit de sang), però també metrorràgies (per calor i circulació anormal de la sang); sexualitat exagerada per fuga de foc, somnis eròtics. El Yang no és controlat pel Yin, que està buit.

Com a conseqüència no s'alimenta el Shen i això dóna lloc a palpitacions, pèrdua de memòria i insomni amb somnis abundants. Poden aparèixer lumbàlgies i debilitat de genolls amb cremor i dolor. Millora amb el fred (fetges: tendons, ronyó: ossos), encara que no és un signe típic ja que pot donar-se també al buit de Yang de ronyó. Orines fortes, hi sol haver restrenyiment ( femta dura), pell seca, aprimament i hipertensió, encara que no sempre.

Explicació de la fórmula: La insuficiència de Yin de fetge causa sovint insuficiència de Yin de ronyó i viceversa. A causa del buit de Yin de tots dos s'origina un excés de Yang. Hi ha un buit-calor amb simptomatologia Yang i insuficiència de líquids. El cervell i el sistema nerviós en general estan atacats per la calor Yang que es dispara.

L?objectiu principal d?aquesta fórmula és tonificar el Yin. D'altra banda, però, hi ha una simptomatologia d'excés de Yang de fetge que haurà de tractar-se amb la fórmula corresponent.

També hi ha una simptomatologia produïda per l'excés de calor que ataca el cervell i el sistema nerviós, alterant el Shen. Caldrà tractar-ho amb la fórmula 3 que calma el Shen.

Per tant, hem d'aconseguir una tonificació del Yin i un augment dels líquids orgànics. Hi ha un buit de sang, els ossos i les dues medul·les estan mal alimentats, hi ha hipersimpaticotònia, hipertiroïdisme i parasimpàtic baix.

Les plantes emprades seran principalment de naturalesa refrescant i de sabor dolç. Tonifiquen tant el Yin de fetge com el Yin de ronyó i són: angèlica, llúpol, tarongina, rosella, melissa, til·la i arç blanc.

Tractament amb acupuntura:

• 18V, 23V, 6R, 7R, 3R, 6B (tonificació).
• 3H (Perpendicular), 8H.

Ingredients:

Angèlica, Azahar, Espino blanc, Melissa, Pasiflora, Rosella, Tila, Llúpol, Ginseng, Oli essencial de melissa.

Composició (sent la unitat de mesura 3 ml): Angèlica (Angelica archangelica L.) 65,12 mg; tarongina (Citrus aurantium L.) 26,05 mg; arç blanc (Crataegus oxyacantha L.) 26,05 mg; melissa (Melissa officinalis L.) 26,05 mg; passiflora (Passiflora incarnata L.) 26,05 mg; rosella (Papaver rhoeas L.) 13,02 mg; til·la (Tilia platyphyllos Scop.) 13,02 mg; llúpol (Humulus lupulus L.) 6,51 mg; extracte fluid de ginseng (Panax ginseng CA Meyer) 0,13 ml; extracte fluid de passiflora (Passiflora incarnata L.) 0,13 ml; extracte fluid de llúpol (Humulus lupulus L.) 0,13 ml i oli essencial de melissa (Melissa officinalis L.) 5,22 µl; diluents (alcohol absolut*, glicerina (emulgent) i aigua).

* Conté un 65% d'alcohol aprox.

Com es pren Yap 9: buit de yin de fetge-ronyó gan yin xu?

Es recomana prendre de 20 a 30 gotes dissoltes al mig got d'aigua, 3 vegades al dia.

Presentació:

Envàs amb comptagotes de 31 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda