Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Bardana Arrel a Pols - La Bona Salut - 100 grams

223606

Nou

Bardana Arrel a Pols, un complement alimentari natural que potencia la salut, millora la digestió i promou una pell radiant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,80€

IVA inclòs
3,80 € / 100 g

Més informació

Bardana Arrel a Pols

Descobreix el poder curatiu de la natura amb la Bardana Arrel a Pols i revitalitza la teva salut des de l'interior.

Què és Bardana Raíz a Polvo?

La Bardana Arrel a Pols és un complement alimentari natural derivat de la planta de bardana , coneguda pels seus nombrosos beneficis per a la salut.

Rica en antioxidants, vitamines i minerals , la bardana pot ajudar a combatre la inflamació, millorar la digestió i promoure una pell saludable .

A més, s'ha utilitzat tradicionalment en la medicina herbal per tractar una àmplia gamma de malalties, des de problemes hepàtics fins a afeccions cutànies .

Ingredients:

Bardana Arrel a Pols.

Com es fa servir Bardana Raíz a Polvo?

  1. Consulteu amb un professional de la salut abans de començar a prendre bardana arrel en pols, especialment si està embarassada, alletant, prenent medicaments o si té alguna condició mèdica preexistent.
  2. Comenceu amb una dosi baixa, com 1/4 a 1/2 culleradeta al dia, per avaluar com us senti el suplement i si necessiteu ajustar la quantitat
  3. Barregeu la bardana arrel en pols amb líquids com aigua, suc, batuts o te. També podeu afegir-la a sopes, guisats, salses o empolvorar-la sobre amanides i altres plats.
  4. Augmenteu gradualment la dosi segons sigui necessari, sempre prestant atenció a com se sent i ajustant la quantitat segons les recomanacions el seu professional de la salut.
  5. Agafeu la bardana arrel en pols de forma regular, preferiblement a la mateixa hora cada dia, per obtenir els millors resultats.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda