No hi ha productes
Ho compro
Nou
Canyella a Pols de Ceilan, ECO d'alta qualitat amb una fragància i sabor molt especial i característic que aporta beneficis a nivell culinari i terapèutic.
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Agricultura Ecològica.
La Canyella de Ceilan o Ceilan en pols s'utilitza comunament per donar-li un gust molt característic als aliments. És una espècie molt aromàtica , té notes lleugeres i fresques i s'associa bé amb el dolç.
S'empra molt en l'elaboració de postres i rebosteria ia la cuina espanyola se n'associa el sabor a l'arròs amb llet.
Tot i això, la canyella és una espècie molt versàtil i el seu ús s'estén tant a receptes dolces com salades.
També es pot afegir canyella als guisats de carn, amanides, batuts, cafè, infusions, empolvorar sobre la fruita, llet o postres en general. A més de les qualitats culinàries que aporta la canyella de Ceilan en pols, també destaca per múltiples propietats beneficioses per a la salut.
És rica en fibra, ferro, calci, Vitamina B6 i C, zinc i altres minerals, que aporten efectes positius en la nutrició . Té propietats antioxidants i digestives de manera que ajuden a la pèrdua de pes. També té propietats antiinflamatòries, actuant directament a l'intestí i estómac ia més mostra activitats antibacterianes.
Les propietats de la canyella també han estat relacionades amb augmentar el poder de la memòria i associada a regular els símptomes de la menstruació. Per aquestes raons, la canyella de Ceilan és una espècie que aporta una gran quantitat de beneficis nutritius, a més d'oferir un sabor exquisit als plats
Canyella de Ceilan en pols d'agricultura ecològica.
Es pot consumir directament afegint la canyella en pols a diferents receptes.
S'utilitza de forma freqüent a les receptes de postres i com a endolcint substitutiu del sucre.
Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a espècies.
Característiques | Envase a medida, Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació