Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Caputxina Planta Tallada (Tropaeolum majus) - La Bona Salut - 100 grams

Nou

La Caputxina Planta Tallada és una explosió de sabor i salut. Ideal per a infusions i menjars, potencia el teu sistema immunitari i afegeix un toc vibrant als teus plats.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,62€

IVA inclòs
5,62 € / 100 g

Més informació

Caputxina Planta Tallada (Tropaeolum majus)

Salut i sabor a cada full.

Què és Caputxina Planta Tallada (Tropaeolum majus)?

La Caputxina (Tropaeolum majus) és una planta medicinal coneguda per les seves vibrants flors de tons taronges, grocs i vermells, i el seu distintiu sabor picant .

El seu ús en la medicina tradicional es remunta a segles enrere, on es valorava per les seves propietats antibiòtiques, antifúngiques i antivirals . En la seva composició trobem glucosinolats, responsables del seu sabor picant, que actuen potenciant el sistema immunològic .

Aquesta planta tallada és ideal per preparar infusions, també es fa servir a la cuina per donar un toc de color i sabor a amanides i altres plats.

Ingredients:

Caputxina Planta Tallada ( Tropaeolum majus ).

Com es fa servir Caputxina Planta Tallada (Tropaeolum majus)?

La Caputxina Planta Tallada es pot fer servir de diverses maneres:

  1. Infusió: Afegeix una o dues culleradetes de la planta a una tassa d'aigua bullent i deixa-la reposar durant 10-15 minuts. Filtra abans de beure. Pots prendre aquesta infusió fins a 3 cops al dia.
  2. Cuina: Les fulles i flors de caputxina es poden afegir a les amanides per a un toc picant. També es poden fer servir en l'elaboració de salses o com a amaniment.
  3. Ús tòpic: Per a ús extern, es pot preparar una decocció amb la planta i fer-la servir per a rentats o compreses a la pell.

Recordeu, sempre és important consultar un professional de la salut abans de començar qualsevol nou complement o remei natural.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a plantes.

Especificacions

CaracterístiquesEnvase a medida

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda