Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Regalèssia Seca a Palo - La Bona Salut - 50 grams

222825

Nou

Regalèssia Seca a Palo Mazos. De sabor entre dolç, amarg i anisat. Presentada en envàs de 50 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,00€

IVA inclòs
4,00 € / 100 g

Més informació

Regalèssia Seca a Palo

El Regalèssia, Glycyrrhiza glabra , és un membre de la família de les fabàcies que es cultiva en molts països. L'arrel d'aquesta planta és un dels condiments més antics, de sabor anisat i agredolç.

Què és Regalèssia Seca a Palo?

Coneguda sobretot entre els nens pel peculiar sabor de les seves arrels, aquesta planta es cultiva en zones properes a rius i es caracteritza per posseir fulles imparipinnades, és a dir, que cada fulla se subdivideix de tres a vuit parells de fulles, amb una única senar a l'àpex. Les flors es troben en raïms que neixen de les aixelles de les fulles. El fruit és una beina que sembla aixafada, sense vellositat, ia l'interior de la qual hi ha almenys dues llavors. Es pot reproduir també per via vegetativa.

Tenen un cert sabor entre dolç, amarg i agredolç lleugerament anisat.

El principi actiu de la regalèssia és glicirricina, capaç de neutralitzar àcids estomacals, propietats antiinflamatòries i cicatritzants. És un producte que s'ha de consumir amb prudència, la glicirricina pot provocar una disminució dels nivells de potassi a la sang.

S'utilitza a la cuina per aromatitzar aliments i també es consumeix directament. És molt comú fer-lo servir en l'elaboració de llaminadures i confiteria.

Beneficis del Regalèssia

A més del seu sabor tan especial, la regalèssia té grans propietats per a la salut, prenent-ho amb moderació.

És ric en minerals, antioxidants i vitamina C entre altres nutrients, per això ajuda a calmar afeccions de l'aparell respiratori i refredats.

Ajuda a reduir inflamacions i úlceres gàstriques pel seu contingut en saponines i flavonoides.

També té propietats digestives i antiàcides, ajuda a combatre els gasos i alleujar la gastritis.

Ingredients:

Regalèssia ( Glycyrrhiza glabra ).

Com es fa servir Regalèssia Seca a Palo?

Es poden utilitzar com a edulcorant a l'elaboració de receptes. Molt utilitzat en rebosteria i fleca.

També es pot prendre en infusió.

Es recomana conservar en un lloc fresc i sec.

Presentació:

En aquesta ocasió la presentem seca tallada al pal en envàs de 50 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda