Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Vainilla Beina 15 cm - La Bona Salut

183039

Nou

La Vainilla Vaina de Casa Pià, extreta de l'orquídia Vanilla fragrans, és apreciada per la seva aroma i sabor a la gastronomia, així com pels seus beneficis saludables que inclouen l'enfortiment del sistema immunitari i propietats antioxidants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,25€

IVA inclòs
0,35 € / ud

Més informació

Vainilla Beina 15 cm

Sabor i benestar, en una sola beina.

Què és Vainilla Vaina 15 cm?

La Vainilla Beina de Casa Pià prové de l'orquídia Vanilla fragrans, originària de zones tropicals com Amèrica Central i Àfrica Occidental.

Aquesta espècie produeix una beina allargada i fina, amb una longitud que oscil·la entre els 12 i 18 centímetres , coneguda no només per la seva potent aroma, sinó també per les seves múltiples propietats .

Tradicionalment, la beina de vainilla s'ha incorporat a la cuina, enriquint aliments i begudes amb el seu sabor distintiu . Així mateix, és un ingredient clau en la indústria cosmètica com a aromatitzant .

A més de les seves aplicacions culinàries i cosmètiques, la Vainilla Vaina és reconeguda pels beneficis per a la salut. És útil per alleujar molèsties digestives, contribueix a enfortir el sistema immunitari i és rica en antioxidants . Per si no n'hi hagués prou, se li atribueix un efecte positiu en la millora de l'estat d'ànim i en l'estimulació de la libido.

Ingredients:

Beina de Vainilla.

Com es fa servir Vainilla Vaina 15 cm?

Es poden utilitzar la beina sencera per donar sabor als aliments, però el més recomanable és obrir-la i extreure la polpa o les llavors del seu interior.

Presentació:

Envàs d'una beina de vainilla de 15 cm.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda