Preu reduït! Apigel - Pol·len i Gelea Reial - Marnys - 20 ampolles

Fabricante:

Marnys Marnys

Apigel - Pol·len i Gelea Reial - Marnys - 20 ampolles

179897

Nou

Combinació sinèrgica de Pol·len d'abella i Gelea Reial, amb un agradable sabor a taronja. Presentat en envàs de 20 ampolles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,61€

IVA inclòs

22,80€ IVA inclòs

-13%

0,98 € / ud

Més informació

Apigel

Combinació sinèrgica de Pol·len d'abella i Gelea Reial, amb un agradable sabor a taronja

Què és el Apigel?

Apigel conté 1470 mg de Pol·len de Abella i Gelea Reial, que faciliten energia i l'estimulació de la gana, complementant la dieta.

Conté Pol·len obert, d'origen espanyol, sotmès a un procés pel qual es parteix la seva pel·lícula protectora, aconseguint així que a l'ingerir s'absorbeixin tots els principis actius i que el producte sigui més efectiu.

propietats:

  • La Comissió E Alemanya i l'EFSA ON HOLD (3135) reconeixen la utilitat de l'pol·len per estimular la gana i en els estats d'astènia.
  • El Pol·len ajuda a estimular la resposta immune, així com ajuda a mantenir resistència a les al·lèrgies (EFSA ON HOLD 3136, 4695).
  • La Gelea Reial és l'aliment vital de l'abella reina i conté aminoàcids i àcids grassos essencials, que influeixen positivament sobre el metabolisme energètic.

Apigel és ideal per a persones que vulguin complementar l'aportació energètica a causa de les seves activitats, per a les que tinguin períodes de pèrdua de la gana, i per aportar un extra nutricional en nens pel seu període de creixement o activitats extraescolars.

Ingredients:

Aigua desionitzada, suc de taronja a base de concentrat (33%), fructosa, pol·len d'abella, gelea reial, conservadors (sorbat potàssic i benzoat sòdic) i aroma de taronja.

Cada vial d'11 ml conté: Extracte de pol·len 1470 mg, Gelea Reial 300 mg.

Obsercaciones:

Prendre una petita quantitat fins assegurar la seva tolerància. No consumir en cas d'al·lèrgia a productes derivats de l'abella.

Com es pren el Apigel?

Prendre 1 vial a el dia preferentment abans de l'esmorzar. Agitar abans d'usar.

Presentació:

Envàs de 20 vials d'11 ml. cada un.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda