Fabricante:

Mielar Mielar

pol·len Natural - Mielar - 700 grams

212031

Nou

Pol·len 100% natural recol·lectat per abelles d'alt contingut en vitamines, minerals i hidrats de carboni. Presentat en envàs de 700 grams.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

29,80€

IVA inclòs
4,26 € / 100 g

Més informació

pol·len Natural

Pol·len natural recol·lectat per les abelles.

Què és la Pol·len Natural?

El pol·len recol·lectat per les abelles és l'aliment d'origen vegetal més complet que existeix.

Un 20% dels seus components són proteïnes amb gairebé tots els aminoàcids essencials.

També atresora un alt contingut i varietat de vitamines, minerals i hidrats de carboni. Per l'alta concentració i la seva harmonia en elements nutritius és ideal per complementar la dieta diària de forma natural.

És la font principal de proteïnes, vitamines i minerals de les abelles. Per transportar des de la flor i emmagatzemar-lo en el rusc, li afegeixen nèctar, un procés que l'enriqueix i ho fa molt més fàcil de digerir per les persones.

Ingredients:

Pol·len natural 100%.

Com es pren la Pol·len Natural?

Es recomana prendre d'una a dues cullerades soperes de 10 a 20 grams en dejú, sol o acompanyat d'un suc de fruites, preferiblement taronja.

Presentació:

Envàs de 700 grams.

Brand


La marca Mielar va néixer als anys 60 a través de Cecilio Arnauda, un apicultor que venia d'una família de tres generacions d'apicultors.


Mielar té l'experiència de 4 generacions en productes apícoles


Cecilio coneixia profundament els productes de les abelles que ell mateix consumia, pertanyia a la tercera generació d'una família d'apicultors, i constantment tenia evidències dels beneficis per a la salut d'aquests productes naturals de manera que va decidir crear una empresa que oferís millors productes apícoles. Els seus productes es basen en la tradició, innovació i prestigi. Des de les arnes de suro, usades per la gent gran fa un segle, fins a les actuals investigacions i desenvolupaments sobre els productes apícoles. Així aconsegueixen, any rere any, una selecció òptima de productes.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda