Portaespelmes de Sal de l'Himàlaia - 1 kg

165119

Nou

Portaespelmes de Sal de l'Himàlaia. Cada disseny és únic. En envàs d'1 unitat d'aproximadament 1 kg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

7,70€

Més informació

Portaespelmes de Sal de l'Himàlaia

Portavela de Sal de l'Himàlaia.

Què és el Portaespelmes de Sal de l'Himàlaia?

Els llums de sal són ionitzadors naturals que omplen la casa, oficina o comerç d'una calidesa molt confortable i agradable.

Portaespelmes de sal de l'Himàlaia per a la nostra salut

La nostra salut física i mental està influenciada entre altres coses per la correcta ionització del nostre entorn. Els llums de sal són ionitzadors naturals que aporten calidesa i claredat als espais. La sal amb la qual estan fabricades aquests llums conté gairebé tots els oligoelements (en particular destaca el seu alt contingut en iode) dels quals depèn el bon funcionament de l'organisme.

Propietats de l'portaespelmes de sal de l'Himàlaia

El iode enriqueix l'ambient amb ions negatius, equilibrant així l'excés d'ions positius perjudicials per a la salut. Els llums de sal són ionitzadors naturals que absorbeixen l'excés d'ones electromagnètiques emeses per ràdios, TV, Ordinadors .... Tot i no ser un "instrument mèdic", aquestes llums, mitjançant l'emissió d'ions negatius propicien millores en pacients asmàtics, sinusitis, migranyes, mals de cap, al·lèrgies i febre.

Portaespelmes de sal de l'Himàlaia per la nostra llar

Per la bellesa natural de les seves formes es poden utilitzar per embellir qualsevol lloc i en especial es col·loquen en espais amb excés d'ones electromagnètiques generades per aparells elèctrics o en presència de formigó. En dormitori, saló i oficines a través de la seva llum i color afavoreixen la creativitat, claredat mental i augmenten la concentració, enriquint la vida interior.

Com es fa servir el Portaespelmes de Sal de l'Himàlaia?

En Feng Shui s'ubiquen en zones claus de l'bagua, com és l'àrea de fama o prosperitat reforçant l'element foc. Nota: no utilitzar els llums en llocs humits o a l'aire lliure.

Presentació:

Envàs d'1 unitat d'aproximadament 1 kg.

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 25/06/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda