Preu reduït! Probiotic5 - Vegafarma - 60 càpsules

Fabricante:

Vegafarma Vegafarma

Probiotic5 - Vegafarma - 60 càpsules

212211

Nou

Complement alimentari a base de Bacillus, Lactobacillus i Bifidobacterium. Presentat en envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,33€

IVA inclòs

24,80€ IVA inclòs

-13%

0,36 € / ud

Més informació

Probiotic5

Suplement d'enzims i probiòtics reguladors de l'funcionament normal de el trànsit intestinal

Què és el Probiotic5?

És un suplement d'enzims i probiòtics reguladors de l'funcionament normal de el trànsit intestinal.

Conté 5 estirps de bacteris pertanyents a grups productors d'àcid làctic (BAL - essencialment Lactobacillus, Bifidobacterium, Streptococcus i Enterococcus) que són usualment trobades en productes làctics com iogurts i formatges.

D'acord amb Health and nutritional benefits from lactic acid bacteri té el potencial de millorar el valor nutritiu dels aliments, controlar infeccions intestinals, millorar la digestibilitat de la lactosa, així com a acció hipocolesterolemiant i de control dels nivells de colesterol circulant i com a coadjuvant a la malaltia oncològica.

El 2011, la revisió beneficials effects of lactic acid bacteri on human beings va considerar que les BAL són altament benèfiques en la intolerància a la lactosa, diarrees, úlcera pèptica, estimulació de el sistema immunitari, efecte antial·lèrgic i antifúngic i en la prevenció de càncer de còlon .

Recentment, els avantatges de la suplementació en pacients amb simptomatologia depressiva, síndrome de dolor crònica, fibromiàlgia, Alzheimer, ASD, entre d'altres malalties de comportament / SNC han demostrat que és una de les opcions terapèutiques de futur en el tractament d'aquestes afeccions.

Ingredients:

Bacillus coagulans, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium Animalis Subsp. Lactis, Hidroxipropilmetilcelulosa (Càpsula Vegetal).

Com es pren el Probiotic5?

Prendre 2 càpsules a el dia amb aigua, a l'ingerir aliments.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand


Vegafarma és una marca que neix el 2002 i que desenvolupa productes dirigits a el sector de la salut i el benestar.


Vegafarma elabora a partir de matèries primeres productes per a la salut i benestar


Cada producte s'elabora després d'una acurada elecció de matèries primeres i d'un rigorós procés productiu , els quals són fonamentals per garantir l'estabilitat i seguretat del producte final. Les formulacions són acuradament estudiades i sustentades en un concepte sinèrgic entre coneixement productiu i coneixement terapèutic de cada ingredient o associació d'ingredients.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda