Fabricante:

Santiveri Santiveri

Ferroxir Forte - Aportació de Ferro - Santiveri - 240 ml

187760

Nou

Xarop adequat quan es requereix una aportació major de ferro.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

17,90€

IVA inclòs
7,46 € / 100 ml

Més informació

Ferroxir Forte - Aportació de Ferro

Xarop adequat quan es requereix una aportació major de ferro.

Què és el Ferroxir Forte - Aportació de Ferro de Santiveri de 240 ml?

Ferroxir Forte aporta al teu organisme en els moments que ho necessita un extra de ferro, àcid fòlic i vitamines B2, B6 i B12 per ajudar a combatre el cansament i la fatiga i donar suport a la formació de glòbuls vermells.

Ideal per nenes i dones amb menstruacions forts, nens i joves esportistes, amb un nivell d'exigència alt, adults amb un ritme de treball intens, embarassades i dones que alleten els seus fills, i amb dietes amb restriccions d'alguns aliments com la gent gran , control de pes i vegetariana.

És una barreja de fruites, plantes i verdures que li donen un agradable sabor i una millor tolerància. Amb ferro altament biodisponible i molt ben tolerat (Ferridrops *). Amb Vitamina C natural (procedent de la acerola i gavarrera). La vitamina C millora l'absorció de ferro.

Ingredients:

Extracte aquós de vegetals i plantes (58%): gavarrera (Rosa canina L.) fruits, espinacs (Spinacia oleracea L.) fulles, germen de blat (Triticum aestivum L.), fonoll (Foeniculum vulgare Miller) fruit, malva (Malva sylvestris L.) fulles, camamilla (Matricaria chamomilla L.) capítols florals, remolatxa (Beta vulgaris L.) arrel, revetlla (Verbena officinalis L.) part aèria, pastanaga (Daucus carota L.) arrel, arítjol (Smilax officinalis HBK) rizoma; Concentrat de poma; Xarop d'auró; Aroma natural; Extracte de fruits de acerola (Malpighia glabra L.) i de rosa canina -escaramujo- (Rosa canina L.): fonts naturals de vitamina C (àcid L-ascòrbic); Concentrat de pastanaga i grosella negra; Ferrochel®: complex de ferro (bisglicinato ferrós); Àcid cítric (corrector d'acidesa); vitamina D3 (colecalciferol), vitamina B1 (clorhidrat de tiamina), vitamina B2 (riboflavina); vitamina B6 (clorhidrat de pridoxina); vitamina B12 (cianocobalamina) i àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutámico).

Conté gluten.

Com es pren el Ferroxir Forte - Aportació de Ferro?

Es recomana prendre la dosi recomanada, preferiblement mitja hora abans de l'esmorzar.

Es pot prendre directament o bé diluir les quantitats indicades en un got amb aigua o un altre líquido.Adultos i nens majors de 12 anys: Prendre 1 cullerada (10 ml) Nens de 6 a 12 anys: 1 culleradeta (5 ml) Nens de 3 a 6 anys: mitja culleradeta (2,5 ml) Agitar el flascó abans de cada toma.una cullerada: 10 ml. Una culleradeta = 5 ml.

Presentació:

Envàs de 240 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda