Preu reduït! Garden Ferro - Natures Plus - 30 càpsules

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

Garden Ferro - Natures Plus - 30 càpsules

30736

Nou

Garden Ferro de Natures Plus és un complement alimentari a base de ferro extret de les fulles de l'arbre del curri associat a més de 20 ingredients naturals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,61€

IVA inclòs

29,75€ IVA inclòs

-24%

0,75 € / ud

Més informació

Garden Ferro

Garden Ferro de Natures Plus és un complement alimentari a base de ferro extret de les fulles de l'arbre del curri associat a més de 20 ingredients naturals.

El ferro contribueix a la formació normal de glòbuls vermells i hemoglobina, al transport d'oxigen en l'organisme i normal funcionament del sistema immunitari.

Apte per vegans.

Ingredients: Extracte aquós de arbre de fulla de curri, Material dóna càpsula (pululano), Barreja d'aliments propietat Natures Plus (Proteïna d'arròs, Midó de patata, Extracte de acerola (Malpighia glabra), Extracte de brots de bròquil (Brassica oleracea botrytis), Cordiceps micelis (Cordyceps sinensis), Pinya (Ananas comosus), Julivert (Petroselinum crispum), Suc de remolatxa, Suc de pastanaga, Espirulina (Arthrospira platensis), Arrel de cúrcuma (Curcuma longa), Shiitake micelis (Lentinula edodes), Puré de clorela (Chlorella vulgaris), Maltodextrina d'arròs, Llavor de lli (Linum usitatissimum), Mirtil (Vaccinium myrtillus), Nabiu blau (nabiu blau), Brots de col Kale (Brassica oleracea Acephala), Maitake micelis (Grifola frondosa), Fulles d'espinacs (Spinacea oleracea), Suc de tomàquet (Solanum lycopersicum)).

Utilització: Es recomana prendre 1 càpsula al dia, preferentment amb els àpats o segons recomanació professional. Apte per a nens a partir de 4 anys i embarassades.

Presentació: Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda