Preu reduït! GI Natural Pro Biotic Men - Natures Plus - 30 càpsules

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

GI Natural Pro Biotic Men - Natures Plus - 30 càpsules

208640

Nou

Fórmula probiòtica per al benestar masculí amb fruit de sabal, aliat de la funció reproductiva.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,46€

IVA inclòs

42,75€ IVA inclòs

-24%

1,08 € / ud

Més informació

GI Natural Pro Biotic Men

Fórmula probiòtica per al benestar masculí amb fruit de sabal, aliat de la funció reproductiva.

Què és GI Natural Pro Biotic Men?

Complement a base de bacteris probiòtics, fibres prebiòtiques i fitoteràpia específica per a l'home.

Pro Biotic Men dóna suport i optimitza salut digestiva i sexual de l'home.

Ajuda a mantenir l'equilibri de l'tracte gastrointestinal alhora que proporciona nutrients per protegir i revitalitzar el sistema reproductor masculí.

L'equilibri de la microbiota masculina es tradueix en una producció de testosterona saludable.

Cada vegada hi ha més dades que donen suport a la presència d'una microbiota fisiològica pròpia a la pròstata i en altres parts de l'tracte genitourinari que fins fa poc es consideraven estèrils.

Les persones amb prostatitis i altres malalties prostàtiques solen mostrar comunitats polimicrobianes molt abundants al semen, la secreció prostàtica o l'orina.

Tals comunitats estan integrades fonamentalment per corinebacterias, estafilococs i altres bacteris Gram-positives, sovint infravalorades com comensals però cada vegada més clarament associades amb prostatitis i uretritis masculines.

L'aportació de probiòtics exògens, pot contribuir a millorar l'ecosistema prostàtic i reduir la inflamació dels teixits.

Entre els ceps probiòtiques hi ha dos grups.

Un grup específic de probiòtics per a la salut de l'home (problemes urològics i prostàtics) com Lactobacillus reuteri (BM36301 ™), Streptococcus thermophilus (ST1447) i Lactobacillus acidophilus DDS-1® i Bifidobacterium bifidum (ST1722) i un altre grup específic que contribueix a la major diversitat de l'microbioma com plantarum, B. lactis, B. longum, L. casei ,, B. animalis, L. salivarus, L. brevis, L. breu, P. acidilactici, L. mesenteroides, S. thermophilus, L. helveticus, L. fermentum, L. paracasei, L. acidophilus, Bacillus coagulans i L. rhamnosus.

Les fibres prebiòtiques (fibres solubles i midó resistent) provenen de l'plàtan verd (Musa paradisiaca), de l'acàcia (Acacia senegal) i de l'arrel de xicoira (Cichorium intybus). Ajuden a mantenir la integritat de la mucosa i una microbiota en bon estat.

Com fitoteràpia específica d'l'home s'aporta fruit en pols de Sabal que dóna suport al manteniment de la funció reproductiva en l'home.

  • Apte per a vegetarians.
  • Conté llet (lactosa) procedents dels cultius de ceps.
  • Sense gluten.

Ingredients:

Barreja de ceps específiques de Bacteris Beneficioses per a l'home (Lactobacillus reuteri (BM36301 ™), Streptococcus thermophilus (ST1447), Lactobacillus acidophilus DDS-1® (5.000 milions UFC) i Bifidobacterium bifidum (ST1722), Barreja de bacteris beneficiosos que contribueixen a la diversitat de l'microbioma (Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus casei, Bifidobacterium animalis, Lactobacillus salivarus, Lactobacillus brevis, Bifidobacterium breu, Pediococcus acidilactici, Leuconostoc mesenteroides, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, Lactobacillus rhamnosus)), Agent de recobriment (cel·lulosa vegetal), Complex de fibres (plàtan verd (Musa paradisiaca) fruit, acàcia (Acacia senegal) goma, arrel de xicoira (Cichorium intybus)), Sabal (Serenoa repens) en pols , Proteïna d'arròs (Oryza sativa), antiaglomerant (diòxid d i silici).

UFC: Unitats Formadores de Colònies.

informació Nutricional Per 1 Càpsula
Barreja de ceps específiques de Bacteris Beneficioses per a l'home (10.000 milions d'UFC) 170 mg
Barreja de bacteris beneficiosos que contribueixen a la diversitat de l'microbioma (50.000 milions d'UFC) 155 mg
Complex de fibres 100 mg
Sabal (Serenoa repens) fruit pols 50 mg

Com es pren GI Natural Pro Biotic Men?

  • Es recomana prendre 1 càpsula a el dia o segons recomanació professional.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda