Preu reduït! Lactoleran - Herbora - 30 càpsules

Fabricante:

Herbora Herbora

Lactoleran - Herbora - 30 càpsules

213095

Nou

Complement alimentari que conté lactasa (9.000 FCC) i probiòtics d'última generació (50 milions d'UFC per càpsula). Presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

12,07€

IVA inclòs

14,20€ IVA inclòs

-15%

0,40 € / ud

Més informació

Lactoleran

Solució líquida de L-carnitina

Què és el Lactoleran?

Complement alimentari que conté lactasa (9.000 FCC) i probiòtics d'última generació (50 milions d'UFC per càpsula).

Apte per vegans.

Contribueix a una millor digestió dels aliments amb lactosa. D'aquesta manera, ajuda a evitar els símptomes que pateixen les persones amb dèficit de lactasa (enzim produïda per l'intestí que desdobla la lactosa en els seus dos sucres simples glucosa i galactosa).

Ingredients:

Cel·lulosa microcristal·lina, calci fosfat, midó de blat de moro, maltodextrina, fructooligosacàrids (FOS), inulina, dextrina, clorur de potassi, proteïna hidrolitzada vegetal, sulfat de magnesi, enzim amilasa, aroma de vainillina, sulfat de manganès i estearat de magnesi vegetal.

Composició (1 càpsula):

lactasa

90 mg (9.000 FCC)

megaflora-9 EVO (1x 109 UFC / g)

50 mg (garantit mínim 50 milions UFC): (Bifidobacterium lactis W51 10%, Bifidobacterium lactis W52 10%, Enterococcus faecium W54 10%, Lactobacillus acidophillus W22 14%, Lactobacillus paracasei W20 10%, Lactobacillus plantarum W1 13%, Lactobacillus plantarum W21 13%, Lactobacillus salivarius W24 10%, i Lactococcus lactis W19 10%).

Com es pren el Lactoleran?

Es recomana prendre entre 1 i 2 càpsules, just abans de consumir qualsevol lacti, aliment, plat elaborat o productes que continguin o puguin contenir lactosa en la seva composició. S'haurà de repetir l'administració si en 1 hora es segueixen consumint aliments o productes amb lactosa.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals de 545 mg.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda