Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Metasin - Zeus - 30 càpsules

Metasin - Zeus - 30 càpsules

211203

Nou

Complement alimentari a base de Monacolina K, Plantes, Probiòtics, Coenzim Q10 i Minerals. Presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

41,45€

IVA inclòs

46,05€ IVA inclòs

-10%

1,38 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Metasin

Sal Marina Ahumada.

Què és el Metasin?

És un complement alimentari a base de Monacolina K, Plantes, Probiòtics, Coenzim Q10 i Minerals que és beneficiós per a la síndrome metabòlica (aquesta síndrome és un grup d'afeccions que augmenten la possibilitat de patir una patologia cardíaca, diabetis, hipertensió, nivells de triglicèrids elevats i alteracions en els nivells de colesterol, sent un indicador molt visual el perímetre abdominal).

La síndrome metabòlica és un problema de salut que afecta a mes de el 20% de la població adulta mundial. Aquesta síndrome es caracteritza per una combinació de factors de risc interconnectats entre si, com són l'obesitat abdominal amb resistència a la insulina, la patologia cardiovascular amb hipertensió i dislipidèmia.

Les dades són alarmants i la prevalença cada vegada és més gran, amb tendència a esdevenir una de les principals causes de mortalitat i morbiditat a tot el món. És de vital importància identificar estratègies innovadores per prevenir i millorar aquest trastorn multifactorial.

Avui dia encara li costa a la medicina oficial identificar i tractar aquesta síndrome de forma global, per això des de la medicina naturista el tractament passa per nous enfocaments terapèutics, com poden ser l'ús de probiòtics amb estudis clínics específics, que van a exercir una acció tant immunitària com hormonal, perquè no oblidem que un dels factors que identifica aquesta síndrome és l'augment de greix abdominal i la resistència a la insulina.

No podem obviar el control de la tensió arterial com un factor clau en aquesta síndrome, sense l'activitat física i el control alimentari és impossible la millora d'aquest complicat i multifactorial síndrome.

Ingredients:

Agent de càrrega (Celulosa microcristal·lina), antiaglomerant (Estearat de magnesi). Càpsula vegetal (agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcelulosa), Gelificant (Goma gellan)).

Composició (Per càpsula):

Llevat d'arròs vermell (Monascus purpureus, 4% Monacolina K)

250mg
(10mg de Monacolina K)

CarelessTM (Pols de fruita de Mango (Mangifera indica L.))

150 mg

Probiòtic (Bifidobacterium animalis subsp. Lactis BPL1 CECT 8145)

100 mg

Extracte sec d'Arç blanc (Crataegus oxyacantha L., 2% vitexina)50 mg

Extracte sec d'Olivera (Olea europaea L., 20% oleuropeïna)

50 mg

Coenzim Q10 Kaneka

50 mg

Sulfat de zinc (15 mg de Zinc, 150% VRN *)

45,45 mg
Picolinat de crom (200μg de Crom, 500% VRN *)1,6 mg

Com es pren el Metasin?

Prendre 1 càpsula a el dia o segons criteri professional.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules de 850 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda