Preu reduït! Colibiogen Kinder - Laves - 50 ml

Fabricante:

Laves Laves

Colibiogen Kinder - Laves - 50 ml

210512

Nou

Solució postbiòtica avançada per a nens, basada en metabòlits d'E. coli Laves 1931, dissenyada per donar suport a la salut intestinal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,63€

IVA inclòs

27,50€ IVA inclòs

-21%

43,26 € / 100 ml

Més informació

Colibiogen Kinder Laves

Nodreix el futur de la seva salut intestinal.

Què és el Colibiogen Kinder Laves?

Colibiogen® Kinder de Laves és una innovació en el camp dels postbiòtics , dissenyat específicament per a la salut intestinal dels nens . Aquest producte, presentat en una solució de 50 ml per a administració oral, es basa en un filtratge de fermentació microbiològica d'alta qualitat .

L'essència de Colibiogen® Kinder rau en el seu ingredient actiu: una barreja de nutrients derivats dels productes metabòlics del cep Escherichia coli Laves 1931 (L1931). Aquest cep ha estat seleccionat i conreat sota un meticulós procés de fermentació, seguit d'un procediment de llisat i filtrat biotecnològic, assegurant que el producte final no contingui cèl·lules viables d'E. coli, només els seus metabòlits beneficiosos.

Colibiogen® Kinder està formulat per nodrir i suportar el microbioma intestinal dels nens, proporcionant un ambient favorable per al desenvolupament d'una flora intestinal saludable . Aquest enfocament postbiòtic representa un avenç significatiu en la comprensió i maneig de la salut gastrointestinal pediàtrica, oferint una opció segura i efectiva per a la cura integral dels més petits .

Ingredients:

Aigua purificada, estabilitzant (lactosa), glucosa, sal, llisat d'Escherichia coli cepa Laves, aroma de taronja.

Advertiments:

No superar la dosi diària expressament recomanada.

Mantenir en un lloc fresc i sec fora de l'abast dels nens.

Un cop obert, conservar a una temperatura inferior a 25ºC.

Consumir en un termini de 4 setmanes després de la seva obertura. No beveu directament de l'ampolla.

Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta equilibrada i un estil de vida saludable.

Com es pren el Colibiogen Kinder?

Quantitat recomanada en nens fins a 12 anys, és de 5 ml al dia al matí, mitja hora abans del dinar. La dosi diària pot arribar a 5 ml 3 cops al dia. Conté tap dosificador de 5 ml. Nens sensibles poden començar amb 2,5 mL i augmentar a 5 mL al dia després de la primera setmana dús.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des de la seva fundació el 1908, Laves-Arzneimittel GmbH ha estat un dels fabricants farmacèutics mitjans a Alemanya. En establir Laves-Arzneimittel GmbH el 1908, la recerca sobre l'intestí i el seu microbioma encara estava en els seus inicis. Més d'un segle després, l'intestí i totes les bacteris que alberga, amb el seu paper central per al sistema immunitari, són més importants que mai. Durant 111 anys, el negoci familiar de quarta generació s'ha dedicat apassionadament a explorar les possibilitats holístiques de teràpies per a les més diverses malalties intestinals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda