Preu reduït! Colibiogen Oral - Laves - 100 ml

Fabricante:

Laves Laves

Colibiogen Oral - Laves - 100 ml

199102

Nou

Solució postbiòtica innovadora per a la salut intestinal, basada en metabòlits d'E. coli Laves 1931, apta per a adults i nens grans.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

41,83€

IVA inclòs

50,00€ IVA inclòs

-16%

41,83 € / 100 ml

Més informació

Colibiogen Oral Laves

Enforteix el teu benestar intestinal amb la ciència dels postbiòtics.

Què és Colibiogen Oral Laves?

Colibiogen® Oral de Laves és un pòstbiòtic únic i avançat, dissenyat per promoure la salut intestinal en adults i nens grans . Presentat en una solució de 100 ml per a administració oral , aquest producte es destaca per la seva formulació basada en un filtrat de fermentació microbiològica d'alta qualitat.

La clau de la seva eficàcia és l'ús de nutrients derivats dels productes metabòlics del cep Escherichia coli Laves 1931 (L1931). Aquest cep específic és cultivat sota rigoroses condicions de fermentació, seguit d'un procés de lisat i filtrat biotecnològic, resultant en un producte que no conté cèl·lules vives d'E. coli, sinó únicament els seus valuosos metabòlits .

El propòsit de Colibiogen® Oral és oferir un suport específic al microbioma intestinal, oferint un entorn propici per al desenvolupament i manteniment d'una flora saludable . Aquest enfocament postbiòtic és una contribució significativa al camp de la salut gastrointestinal, proporcionant una opció segura i efectiva per millorar i mantenir la salut intestinal sense l'ús de microorganismes vius.

Ingredients:

Conté metabòlits procedents del cultiu i degradació microbiològica (cep L1931) lliure de cèl·lules, benzoat sòdic, clorur de sodi, glucosa, aminoàcids, 4,8% d'alcohol i aroma natural a taronja.

Com es fa servir Colibiogen Oral Laves?

Es recomana prendre 5 ml al dia, al matí, mitja hora abans del dinar. La dosi diària pot arribar a 5 ml 3 cops al dia. (Conté tap dosificador de 5 ml). Persones sensibles poden començar amb 2,5 mL i augmentar a 5 mL al dia després de la primera setmana dús.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des de la seva fundació el 1908, Laves-Arzneimittel GmbH ha estat un dels fabricants farmacèutics mitjans a Alemanya. En establir Laves-Arzneimittel GmbH el 1908, la recerca sobre l'intestí i el seu microbioma encara estava en els seus inicis. Més d'un segle després, l'intestí i totes les bacteris que alberga, amb el seu paper central per al sistema immunitari, són més importants que mai. Durant 111 anys, el negoci familiar de quarta generació s'ha dedicat apassionadament a explorar les possibilitats holístiques de teràpies per a les més diverses malalties intestinals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda