Preu reduït! Millors Digestions - Phytoadvance - 30 càpsules

Fabricante:

PhytoAdvance PhytoAdvance

Millors Digestions - Phytoadvance - 30 càpsules

220272

Nou

Millors Digestions Phytoadvance és un complement alimentari que facilita les digestions, protegeix l'estómac i afavoreix el funcionament del tracte intestinal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,56€

IVA inclòs

15,95€ IVA inclòs

-15%

0,45 € / ud

Més informació

Millors Digestions Phytoadvance

La teva solució per gaudir de menjars copiosos amb benestar i sense malestar.

Què és Millors Digestions Phytoadvance?

Millors Digestions Phytoadvance és un complement alimentari formulat amb fitoextractes destinats a promoure el benestar digestiu .

Aquest producte és especialment útil per ajudar en les digestions i reduir el malestar estomacal associat als menjars copiosos o rics en greixos .

La combinació única d'extractes actua de diverses maneres: facilita les digestions, protegeix la mucosa gàstrica, ofereix propietats antioxidants i afavoreix el funcionament normal del tracte intestinal . Amb Millors Digestions Phytoadvance, podràs gaudir dels teus menjars favorits amb menys preocupacions i més comoditat.

Ingredients (per 2 càpsules):

Oli d'egirasol, gelatina, extracte de cúrcuma (Curcuma longa, rizoma) 200 mg, extracte de Gingebre (Zingiber officinale, rizoma) 100 mg, agent de recobriment (glicerina), colorant natural (caramel), agent de recobriment espessidor (cera d'abelles).

Com es pren Millors Digestions Phytoadvance?

Prendre 2 càpsules al dia, una abans de cada àpat principal. No superar la dosi diària recomanada. Pel seu contingut a Gingebre, les embarassades no han de superar la dosi de 1 càpsula al dia (equivalent a 1 g d'arrel).

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda