Preu reduït! Neocarbon - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Neocarbon - Marnys - 60 càpsules

211290

Nou

Carbó actiu i essències d'Anís i Menta. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,90€

IVA inclòs

13,30€ IVA inclòs

-25%

0,17 € / ud

Més informació

Neocarbon

Alleugeriment de l'excés de gasos intestinals

Què és Neocarbon?

Conté Carbó Vegetal actiu, Anís (Pimpinella anisum) i Menta (Mentha piperita). La Menta i el Anís contribueixen a la normal funció gastrointestinal.

Faciliten la digestió per:

  • L'Anís és una planta herbàcia d'origen mediterrani, amb un llarg historial d'ús per les seves propietats saludables, que conté entre el 1,5 i el 5% d'oli essencial utilitzat pel herbolari tradicional com aromatitzant i digestiu. L'Essència d'Anís a MARNYS® Neocarbon està valorada amb contingut mínim de el 87% trans-anetol, el seu bioactiu més important. Les seves propietats d'ajuda per al procés digestiu, així com per alleujar els espasmes, flatulències i gasos, contribueixen a la normal funció gastrointestinal.
  • La Menta contribueix a la normal funció gastrointestinal, així com ajuda en les indigestions, en els espasmes i en la flatulència. La Menta és un dels més populars tes d'herbes, usat tradicionalment com a complement per a les vies biliars, gasos, indigestions, espasmes, entre d'altres. Els seus principals components volàtils identificats en l'oli essencial de Menta són mentol i mentona, els quals en MARNYS® Neocarbon estan valorats en 40-45% i 14-32%, respectivament.
  • El Carbó Actiu és d'origen vegetal amb un poder d'adsorció mínim de 40%, sent pur i procedent de les closques de el coco, especialment processat per transformar-lo en un element altament adsorbent de gasos.

És un complement ideal per a persones que vulguin afavorir el normal funcionament gastrointestinal, alleujant l'excés de gasos, especialment després de menjars abundants, excés d'ingesta de greixos, males digestions, entre d'altres.

No conté gluten i així mateix, la presència de la menta afavoreix el bon alè.

Ingredients:

Oli de soja, carbó actiu, essència d'anís, essència de menta, oli de soja hidrogenat, cera d'abelles i lecitina de soja.

Composició càpsula: gelatina, glicerina i aigua.

Al·lergen: Conté soja.

ingredients Actius per càpsula
carbó Actiu 145 mg
Essència d'Anís 50 mg
Essència de Menta 40 mg

Com es pren Neocarbon?

Prendre de 3-5 càpsules 2 cops a el dia (després de cada àpat).

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda