Preu reduït! Sanaglu - Laves - 30 càpsules

Fabricante:

Laves Laves

Sanaglu - Laves - 30 càpsules

210518

Nou

Solució enzimàtica avançada per a la sensibilitat al gluten i proteïnes complexes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,13€

IVA inclòs

22,50€ IVA inclòs

-14%

0,64 € / ud

Més informació

Sanaglu Laves

Sanaglu® t'ofereix el suport enzimàtic que necessites davant de la sensibilitat al gluten.

Què és Sanaglu Laves?

Sanaglu® de Laves és un complement alimentari innovador formulat específicament per a persones amb sensibilitat al gluten . Aquest producte es presenta en un envàs que conté 30 càpsules, cadascuna plena d' enzims digestius especialitzats com proteases i peptidases . Aquests enzims són essencials per a la descomposició eficient del gluten i altres proteïnes complexes presents en aliments com la soja, la llet i l'ou, que poden interferir amb la digestió adequada del gluten.

Sanaglu® és ideal per a aquells que experimenten malestar digestiu en consumir aliments que contenen gluten, proporcionant una solució que permet una digestió més còmoda i eficient . En prendre una càpsula de Sanaglu® amb els àpats, els usuaris poden gaudir d'una dieta més variada sense haver de preocupar-se pels problemes digestius associats a la ingesta de gluten i proteïnes complexes.

Ingredients:

Enzims digestius (proteases i peptidases), agent de càrrega: maltodrextina; agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, aigua i àcids grassos de cadena mitjana.

Com es fa servir Sanaglu Laves?

Es recomana prendre de 1 a 3 càpsules amb una mica de líquid abans d'ingerir aliments i begudes que puguin contenir gluten.

Dosi màxima: 5 càpsules/dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand

Des de la seva fundació el 1908, Laves-Arzneimittel GmbH ha estat un dels fabricants farmacèutics mitjans a Alemanya. En establir Laves-Arzneimittel GmbH el 1908, la recerca sobre l'intestí i el seu microbioma encara estava en els seus inicis. Més d'un segle després, l'intestí i totes les bacteris que alberga, amb el seu paper central per al sistema immunitari, són més importants que mai. Durant 111 anys, el negoci familiar de quarta generació s'ha dedicat apassionadament a explorar les possibilitats holístiques de teràpies per a les més diverses malalties intestinals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda