Preu reduït! Sanalact Pro - Laves - 30 càpsules

Fabricante:

Laves Laves

Sanalact Pro - Laves - 30 càpsules

210519

Nou

Alleugeriment digestiu avançat per a intoleràncies a la lactosa i proteïna de la llet mitjançant enzims especialitzats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,10€

IVA inclòs

18,70€ IVA inclòs

-13%

0,54 € / ud

Més informació

Sanalact Pro Laves

Sanalact® Pro, la teva solució enzimàtica per a la sensibilitat a la lactosa i proteïna de la llet.

Què és Sanalact Pro Laves?

Sanalact® Pro de Laves és un innovador complement alimentari dissenyat específicament per a les persones amb sensibilitat a la lactosa ia la proteïna de la llet . Aquest producte es presenta en un pràctic format de 30 càpsules, cadascuna carregada amb enzims digestius específics: lactasas i proteases . Aquests enzims són fonamentals per millorar la digestió i absorció de la lactosa i caseïna presents en els productes lactis i aliments que les contenen .

Sanalact® Pro està dissenyat per a aquells que experimenten molèsties digestives en consumir lactis , proporcionant un alleugeriment efectiu en facilitar la descomposició d'aquests components difícils de digerir . En prendre una càpsula de Sanalact® Pro amb els àpats, es pot gaudir d'una varietat més àmplia d'aliments sense preocupar-se de les conseqüències digestives negatives.

Ingredients:

Lactasa (d'Aspergillus oryzae) i Proteasa (de Bacillus subtilis).

Com es fa servir Sanalact Pro Laves?

Es recomana prendre d'1 a 2 càpsules amb una mica de líquid abans d'ingerir aliments i begudes que puguin contenir lactosa, caseïna i/o sèrum de llet.

Dosi màxima: 5 càpsules/dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand

Des de la seva fundació el 1908, Laves-Arzneimittel GmbH ha estat un dels fabricants farmacèutics mitjans a Alemanya. En establir Laves-Arzneimittel GmbH el 1908, la recerca sobre l'intestí i el seu microbioma encara estava en els seus inicis. Més d'un segle després, l'intestí i totes les bacteris que alberga, amb el seu paper central per al sistema immunitari, són més importants que mai. Durant 111 anys, el negoci familiar de quarta generació s'ha dedicat apassionadament a explorar les possibilitats holístiques de teràpies per a les més diverses malalties intestinals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda