Preu reduït! Pròpolis Bio - El Granero - 60 càpsules

Fabricante:

El Granero El Granero

Pròpolis Bio - El Granero - 60 càpsules

162490

Nou

Complement alimentari a base de pròpolis. Envàs de 60 càpsules de 500 mg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,14€

IVA inclòs

16,19€ IVA inclòs

-25%

0,20 € / ud

Més informació

Pròpolis Bio

Complement alimentari a base de pròpolis

Què és el Pròpolis Bio?

Complement alimentari que proporciona tots els beneficis que posseeix el pròpolis elaborat per les abelles, amb la seguretat afegida que sempre dóna l' origen biològic. Les abelles elaboren el pròpolis per emprar-lo com a mitjà de defensa davant del medi extern.

Així garanteixen l'asèpsia dins el rusc. Envernissen l'interior de la bresca amb el pròpolis per protegir-lo de bacteris, tapar esquerdes i protegir-se del fred.

Encara que la seva composició és variable i complexa, ateses les diferents fonts de recol·lecció, en general, conté resines 50%, cera entre un 30%-40%, olis essencials 5-10%, pol·len 50%, minerals, aminoàcids i oligoelements.

És un potent antisèptic que reforça el sistema immunològic. És un antibiòtic natural amb acció antiinflamatòria i cicatritzant.

Ingredients:

Farina de garrofa*, pròpolis* en pols amb un mínim del 2% en galangina, coberta de la càpsula hidroxipropilmetilcel·lulosa i maltodextrina*

(*)=De cultiu ecològic.

Informació nutricional (Per 100g):

Greixos 7,7 g
Hidrats de carboni 79,4 g
Proteïnes 3 g

Com es pren el Pròpolis Bio?

Prendre de 1 a 3 càpsules al dia. No superar la dosi diària recomanada. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de labast dels nens.

Presentació:

Envàs de 60 Càpsules. 500 mg.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

El Granero Integral va néixer als anys vuitanta per cobrir els necessitats del mercat de l'alimentació ecològica i dietètica.


El Granero Integral, àmplia gamma de productes ecològics d'alimentació


El seu objectiu ha estat proporcionar productes amb la millor relació qualitat-preu, fruit de l'esforç de les altes qualificacions de la certificació IFS (International Food Standard).

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda