Preu reduït! Propolmar -Marnys - 125 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Propolmar -Marnys - 125 ml

163761

Nou

Xarop de Pròpolis, Gelea Reial, Equinàcia i vitamina C. Envàs de 125 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,65€

IVA inclòs

9,95€ IVA inclòs

-23%

6,12 € / 100 ml

Més informació

Propolmar

Les defenses naturals

Què és Propolmar?

Conté suc concentrat de Pròpolis purificat, Gelea Reial, Echinacea purpurea, juntament amb la vitamina C i el mineral Zinc, que afavoreixen al bon funcionament de les defenses.

És un excel·lent complement alimentari per a nens i persones joves que vulguin mantenir el seu funcionament respiratori, a més de la normal activitat immunològica.

Les propietats són:

  • El Pròpolis purificat (equivalent a 2000 mg de pròpolis brut), garanteix un contingut de flavonoides mínim de 10% expressat en galangina havent eliminat substàncies inactives com la cera amb tecnologia pròpia.
  • La Equinàcia (Echinacea purpurea) és àmpliament usada i estudiada en l'herbolari tradicional. La Equinàcia contribueix a el manteniment d'una funció immunològica normal. És d'utilitat per al normal funcionament de sistema respiratori.
  • La Equinàcia en MARNYS® Propolmar té un contingut mínim de 4% de polifenols.
  • La vitamina C és una vitamina hidrosoluble que contribueix a el normal funcionament de el sistema immune i de el metabolisme energètic, ia la protecció de la cèl·lula de el dany oxidatiu.
  • La Gelea Reial és l'únic aliment de l'abella reina durant la seva longeva vida i es caracteritza per la seva relació d'àcids grassos insaturats que intervenen en el metabolisme energètic, destacant l'àcid 10-hidroxi-2-desenes (10-HDA).
  • El Zinc contribueix a el normal funcionament de el sistema immunològic i a el normal metabolisme de carbohidrats, àcids grassos ia la producció de proteïnes.

Ingredients:

Mel, xarop de glucosa i fructosa, aigua, pròpolis purificat, colorant (color caramel) [sulfits], concentrat en pols de equinàcia (Echinacea purpurea), gelea reial, vitamina C, gluconat de zinc i mentol.

Com es pren Propolmar?

1 dosi diària recomanada segons el rang d'edat.

RANG D'EDAT DOSI
4-5 anys 7,5 ml
5-17 anys 10 ml
adults 15 ml

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda