Preu reduït! Oli de Carbassa - Plantis - 180 càpsules

Fabricante:

Plantis Plantis

Oli de Carbassa - Plantis - 180 càpsules

212512

Nou

Complement alimentari a base d'oli de carbassa, seleni i vitamina E. Presentat en envàs de 180 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,21€

IVA inclòs

12,25€ IVA inclòs

-16%

0,06 € / ud

Més informació

Oli de Carbassa

Còmoda per a l'ús domèstic.

Què és l'Oli de Carbassa?

La polpa de la carabassa (Curcubita pepo L.) es consumeix habitualment per les seves propietats nutritives, però, són les seves llavors les que tenen unes característiques encara més destacades.

Contenen nombrosos àcids grassos omega-3, destacant el seu contingut en àcid alfa linolènic (ALA), àcid gras essencial que no pot ser sintetitzat pel cos humà.

També tenen un elevat contingut en àcids grassos omega 6, com l'àcid linoleic (LA) i àcids omegues 9 com l'àcid oleic que també són essencials per a l'organisme.

A més de vitamines (sobretot vitamines A i E), minerals (ferro, zinc, magnesi), carotenoides (luteolina i betacarotè), aminoàcids i fitosterols.

Aquesta combinació única de principis actius, és el que fa que l'oli de llavors de carbassa tingui propietats molt interessants per reforçar el bon funcionament de la pròstata i el confort urinari.

És per això, que s'ha emprat freqüentment a Europa, comprovant el seu benefici per a la glàndula en diversos treballs científics.

Les llavors de carbassa usades per fer l'oli de les nostres càpsules han estat assecades a el sol seguint un mètode tradicional i natural, després, per obtenir l'oli es fa una pressió mecànica en fred el que garanteix la conservació dels elements nutritius de l'oli.

La fórmula es veu completada per la vitamina E i el seleni, potents antioxidants que contribueixen a la protecció de les cèl·lules enfront de el dany oxidatiu.

Ingredients:

Oli de llavors de carbassa (Curcubita pepo L.) 69% (500 mg / càpsula), gelatina, estabilitzador (glicerina), D-alfa-tocoferol (vitamina E), L-seleniometionina (seleni), emulgents (mono i diglicèrids àcids grassos), cera d'abelles, colorant (òxid i hidròxids de ferro).

Composició (2 càpsules):

Oli de carbassa

1000 mg

vitamina E

12 mg

seleni

55 mg

Com es pren l'Oli de Carbassa?

  • Es recomana prendre 1 càpsula 2 cops a el dia preferiblement amb els menjars.

Presentació:

Envàs de 180 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda