Preu reduït! Probioguard - Sistema digestiu - Lamberts - 60 càpsules

Probioguard - Sistema digestiu - Lamberts - 60 càpsules

170633

Nou

Amb 4 ceps bacterians indispensables per a la correcta salut intestinal. Envàs amb 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

34,81€

IVA inclòs

40,95€ IVA inclòs

-15%

0,58 € / ud

Més informació

Probioguard

Amb 4 ceps bacterians indispensables per a la correcta salut intestinal.

Què és Probioguard?

Complement alimentari que ajuda a l'equilibri de la microflora i promou el benestar intestinal.

Conté 4 ceps de bacteris beneficiosos acuradament seleccionats: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus, els quals han estat emprats en diferents estudis científics.

Els complements probiòtics únicament són efectius si els bacteris beneficiosos es mantenen vius una vegada han estat ingerits.

Utilitzen sofisticats processos per assegurar que els bacteris beneficiosos romanguin vius a l'envàs fins a la data de caducitat. El tub especial conté un recobriment dessecant per eliminar qualsevol rastre dhumitat.

Les condicions àcides de l'estómac són la primera línia de defensa contra els bacteris patogènics, ja que es veuen atacats pels àcids de l'estómac.

Per minimitzar l'efecte de l'àcid, aquestes són liofilitzades amb una matriu polisacàrid estable en àcid. Aquesta protegeix els bacteris beneficiosos de les dures condicions àcides, incrementant 50 vegades més la seva supervivència. Aconsegueixen assolir l'intestí gruixut i és allà on començaran a multiplicar-se i créixer.

Indicat per a persones que pateixen inflor abdominal o problemes digestius.

Ingredients:

Agent edulcorant (dextrosa), agents de recobriment (gelatina, colorant: diòxid de titani), antiaglomerant (estearat de magnesi).

Informació per càpsula:

Lactobacillus acidophilus La5, Bifidobacterium Bb12, Streptococcus thermophilus STY31 i Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus LBY27

4 x 109 (4.000 milions de bacteris vius*)

*en el moment de la seva fabricació.

Nota : El pes combinat dels continguts de dextrosa i sacarosa en aquestes càpsules és equivalent a 1/50 d'una cullereta de te (menys de 1/2 caloria).

Com es pren Probioguard?

Es recomana prendre 2 càpsules diàries, una al matí i una altra a la nit.

Prendre-les amb un got de llet o aigua o amb un àpat. No empassi les càpsules amb begudes calentes, la calor mata els bacteris.

Advertència : No prendre per dones embarassades o en període de lactància. No s'han descrit si se segueix el “Mode d'ocupació”. Mantenir l'envàs ben tancat en un lloc fresc, sec i protegit de la llum i lluny de l'abast dels nens.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda