Preu reduït! Bàlsam Labial Skin Food - Weleda - 8 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Bàlsam Labial Skin Food - Weleda - 8 ml

206794

Nou

Nutrició intensiva i reparació per a uns llavis irresistiblement suaus.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,44€

IVA inclòs

5,95€ IVA inclòs

-8%

68,00 € / 100 ml

Més informació

Bàlsam Labial Skin Food Weleda

Reparació i nutrició intensiva per als llavis secs i esquerdats

Què és el Bàlsam Labial Skin Food Weleda?

El Bàlsam Labial Skin Food de Weleda és la solució perfecta per mantenir els teus llavis suaus i hidratats , especialment en condicions climàtiques extremes .

Aquest bàlsam labial compta amb una rica barreja d'ingredients naturals que es fonen a la pell dels teus llavis, proporcionant una hidratació intensiva i una sensació de confort immediata .

La seva fórmula conté oli de llavor de gira-sol, camamilla i extractes de calèndula, ingredients botànics reconeguts per la seva capacitat per nodrir i reparar la pell . La seva textura és suau i deixa un lleuger toc de brillantor natural que ressalta la bellesa natural dels teus llavis .

A més, es pot utilitzar sobre maquillatge per donar un efecte de llavis sucosos i uniformes. Aquest bàlsam labial ha estat dermatològicament testat i està lliure de conservants sintètics, fragàncies, colorants i matèries primeres derivades d'olis minerals, assegurant la cura i respecte de la pell.

Ingredients (INCI):

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin, Beeswax (Zera Alba), Glycerin, Viola Tricolor Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricària) Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*. *D'olis essencials naturals.

Composició:

Oli de gira-sol BIO. Calmant, nutritiu. Lanolina. Hidratant. Cera d'abella hidrolitzada. Emulsionant, hidratant. Glicerina. Hidratant, estabilitzant. Extracte de pensament silvestre. Extracte de fulles de romaní BIO. Extracte de flors de camamilla BIO. Extracte de flors de calèndula BIO. Alcohol BIO.Aigua. Olis essencials naturals.

Com es fa servir el Bàlsam Labial Skin Food Weleda?

Aplicar als llavis i deixar que s'absorbeixi.

Presentació:

Envàs de 8 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda