Preu reduït! ProtecSapin - Sistema Respiratori - Natysal - 250 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

ProtecSapin - Sistema Respiratori - Natysal - 250 ml

172195

Nou

El Eucaliptol, La Farigola i els rovells de Pi aporten la seva acció balsàmica, mentre que el Sauco i la Canela, actuen suavitzant la gola.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,45€

IVA inclòs

15,90€ IVA inclòs

-21%

4,98 € / 100 ml

Més informació

ProtecSapin

Complement alimentari a base de xarop de pròpolis, extractes de plantes seleccionades i minerals

Què és el ProtecSapin?

La ingesta diària de al menys 450 mg d'arrel en pols de Pelargonium sidoides ajuda a suavitzar problemes respiratoris com tos i mal de coll, d'una manera natural.El coure contribueix a l'funcionament normal de el sistema immunitari. El coure i el manganès contribueixen a la protecció de les cèl·lules enfront de el dany oxidatiu

El pròpolis és un conjunt de substàncies resinoses i balsàmiques fabricades per les abelles per defensar la colònia de l'atac de fongs i bacteris. Per això ha estat tradicionalment emprat, quan cal, com a complement alimentari per a millorar les defenses de l'organisme.

El Eucaliptol, La Farigola i els rovells de Pi aporten la seva acció balsàmica, mentre que el Sauco i la Canela, actuen suavitzant la gola.

A causa de les característiques naturals de l'pròpolis i dels extractes de les plantes, pot apreciar un lleuger precipitat, per això és convenient agitar l'ampolla abans d'utilitzar. És possible que apareguin diferències de color entre diferents lots la qual cosa és perfectament natural a causa de les característiques de l'pròpolis.

Ingredients:

Aigua, estabilitzant glicerol, fructosa, suc de pera (Pyrus communis L.), pròpolis, aroma d'herbes, extracte glicerinat d'arrel de regalèssia (Glycyrrhiza glabra L.), extracte sec de flors de trepó (Verbascum thapsus), extracte sec de arran d'altea (Althaea officinalis L.), extracte sec d'arrel de Echinacea (Echinacea purpurea L. Moench), extracte sec de flors de plantatge (Plantago lanceolata L.), extracte sec d'arrel de pelargonio (Pelargonium sidoides DC.) ( ràtio 10: 1), estabilitzant goma xantana, conservador sorbat potàssic, extracte sec de flors de saüc (Sambucus nigra L.), extracte sec de flors de farigola (Thymus serpyllum L.), extracte sec de parts aèries de drosera (Drosera rotundifolia L.), pols d'escorça de canyella (Cinnamomum zeylanicum), extracte sec de fruits de acerola (Malpighia punicifolia L.), extracte sec de fulles de groseller negre (Ribes nigrum L.), extracte sec de gemmes de pi (Pinus sylvestris ), gluconat de manganès, aromes de ment ol i eucaliptol, gluconat de coure, conservador benzoat de sodi.

Valor nutricional (30 ml):

fructosa

6000 mg

Suc de pera

1500 mg

pròpolis

300 mg

Extracte glicerinat d'arrel de regalèssia120 mg
Extracte sec de flors de trepó60 mg
Extracte sec d'arrel de altea60 mg
Extracte sec d'arrel de Echinacea60 mg
Extracte sec de flors de plantatge60 mg
Extracte sec d'arrel de pelargonio45 mg
Extracte sec de flors de saüc45 mg
Extracte sec de flors de farigola45 mg
Extracte sec de parts aèries de drosera30 mg
Pols d'escorça de canyella30 mg
Extracte sec de fruits de acerola30 mg
Extracte sec de fulles de groseller negre30 mg
Extracte sec de gemmes de pi30 mg
manganès1,33 mg (66,5% VRN *)
coure1 mg (100% VRN *)

Com es pren el ProtecSapin?

Agitar bé abans d'utilitzar. Prendre de 2 a 3 cullerades soperes (10 ml) per dia (20 a 30 ml per dia)

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir fora de l'abast dels nens més pequeños.Los complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Un consum excessiu pot tenir efectes laxantesja.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda