Fabricante:

Propolmel Propolmel

Xarop de Pròpolis Ecològic - Propolmel - 250 ml

187577

Nou

El xarop de pròpolis Propol-Mel és un complement desenvolupat per fluidificar la mucositat i ajudar a expectorar. Envàs amb 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,00€

IVA inclòs
6,00 € / 100 ml

Més informació

Xarop de pròpolis ecològic

Complement desenvolupat per fluïdificar la mucositat i ajudar a expectorar.

Què és el Xarop de Pròpolis ecològic?

El xarop de pròpolis Propol-Mel és un complement desenvolupat per fluidificar la mucositat i ajudar a expectorar. El xarop de pròpolis està certificat ecològic i no té gluten.

Aquest xarop de pròpolis ecològic Propol-mel ha estat formulat seleccionant plantes amb propietats protectores davant de les adversitats de l'hivern. Cal agitar-ho bé abans de prendre'l per aprofitar millor tota la seva essència. Es pot observar que és molt espès.

Aquest espessor, aportat per mucílags i pectines vegetals , permet fluidificar i lubricar la gola al seu pas, sent molt beneficiós per al nostre aparell bucal.

  • Sense gluten

Ingredients:

Xarop d'àgave* (l'àgave és una planta mexicana), mel*, aigua, suc de saüc*, tintura de pròpolis propol-mel* (2%), extractes de sàlvia* i llantén major*, suc de llimona*, extracte de farigola *, oli essencial de romaní *, i goma xantana (polisacàrid natural usat com a espessidor).
* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es pren el Xarop de Pròpolis ecològic?

  • Es recomana prendre'l tres vegades al dia; adults una cullerada sopera (15 ml) i nens una cullerada petita (10 ml). El xarop de pròpolis ecològic Propol-mel ve en un pot amb un contingut de 250 ml.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda