Fabricante:

NutriSport NutriSport

Body Plus Vainilla - Nutrisport - 850 grams

182222

Nou

Combinació òptima de proteïnes i carbohidrats, amb un alt contingut en vitamines.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,60€

IVA inclòs
2,66 € / 100 g

Més informació

Body Plus Vainilla

Combinació òptima de proteïnes i carbohidrats, amb un alt contingut en vitamines.

Què és el Body Plus Vainilla?

Combinació òptima de proteïnes i carbohidrats, amb un alt contingut en vitamines i reforçat en pujol i inositol. Conté una barreja de carbohidrats, de diferent nombre de molècules per assegurar que la seva assimilació sigui progressiva, com font d'energia.

Aporta proteïna de sèrum lacti (Whey Protein), del més alt valor biològic, que participarà en la formació de teixit muscular i totes les vitamines necessàries i en la quantitat suficient per a cobrir les demandes augmentades dels deportistas.Contiene turó i inositol en quantitats elevades encarregades d'evitar l'acumulació de greix al fetge.

Les proteïnes constitueixen el paper més rellevant en l'aportació nutricional de l'esportista, ja que funcional i estructura I ment són els components més importants de l'organisme. La gran molècula proteica està formada per molècules més simples anomenades aminoàcids, la combinació dóna lloc a ia construcció i formació de les diferents proteïnes.

L'organisme en la seva constant renovació estructural perd materials proteics que cal reposar, pèrdues que es veuen incrementades en Ja pràctica d'un esport.

Perquè l'organisme sintetitzi proteïnes cal que estiguin presents tots els aminoàcids que 'es formaran i en la quantitat precisa. Hi ha una sèrie d'aminoàcids que l'organisme és incapaç de sintetitzar, per la qual cosa és imprescindible ingerir amb la dieta, a aquests se'ls anomena essencials.

L a qualitat d'una proteïna ve determinada pel seu valor biològic, el qual depèn dels aminoàcids essencials que la componen. Les necessitats proteiques d'l'esportista estan augmentades depenent de l'grau d'esforç físic realitzat, es pot considerar una mitjana d'1,5 a 2 g de proteïna per quilo de pes corporal i per dia.

Cal tenir en compte que l'augment de força que brinda l'entrenament físic és relativament escàs sense un subministrament de proteïnes per sobre de la quantitat necessària per a la manutenció.

Per ingerir aquesta elevada demanda de proteïnes caldria menjar quantitats ingents, amb la qual cosa es veuria també incrementat l'aportació d'altres substàncies no desitjables. Nutrisport li ofereix una àmplia gamma de proteïnes que s'adapta a la pràctica de múltiples esports.

Valor nutricional (100g):

valor energètic

387 kcal

proteïnes

25 g

Hidrats de carboni

65 g

greixos 3,0 g

Whey (proteïna de sèrum lacti)

33 g

levulosa

21 g

midó

10 g
maltodextrina 9,0 g
glucosa 6,3 g
lactosa 5,0 g
Lectina de soja 0,7 g
vitamina A 1,3 mg
vitamina D3 8,3 gu
vitamina E 16,7 mg
vitamina B1 2,3 mg
vitamina B2 2,7 mg
vitamina B6 3,3 mg
vitamina B12 1,7 gu
vitamina C 100 mg
Àcid Pantotènic 10 mg
biotina 250 gu
àcid Fòlic 333 gu
nicotinamida 30 mg
inositol 700 mg
Citrat de Pujol 667 mg

Presentació:

Envàs de 850 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda