Fabricante:

NutriSport NutriSport

Esmorzar amb Proteïnes i Civada 8: AM - Nutrisport - 650 grams

170968

Nou

La base de qualsevol dieta és una adequada organització de tots els àpats del dia, independentment de la nostra condició física i els nostres objectius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,50€

IVA inclòs
3,15 € / 100 g

Més informació

Esmorzar amb Proteïnes i Civada 8: AM

Què és 8: AM?

La base de qualsevol dieta és una adequada organització de tots els àpats del dia, independentment de la nostra condició física i els nostres objectius. No obstant això equilibrar correctament els nutrients que necessitem en cada moment resulta moltes vegades complicat. Per aquest motiu Nutrisport ha formulat 08:00 amb els nutrients necessaris per cobrir les necessitats de un dels àpats del dia que més importància té i menys atenció rep ... l'esmorzar.

El primer àpat del dia és imprescindible en tota dieta tant en persones esportistes com sedentàries, ja que hem d'activar el metabolisme i preparar-lo per la jornada que ens espera. A més, vam sortir d'un període de dejuni prolongat (el somni nocturn) pel que és necessari proporcionar nutrients de qualitat a l'organisme.

Òbviament en el cas d'una persona esportista serà encara més important aquest primer àpat del dia, ja que hem d'activar els mecanismes energètics del nostre cos i proporcionar proteïna a la massa muscular per evitar entrar en situació de catabolisme.

Descripció de l'contingut proteic:

- Proteïna: amb un 45% de proteïna, 08:00 aporta 24g de proteïna per dosi, dels quals 12 g procedeixen de proteïna Whey per assegurar una ràpida alliberament d'aminoàcids en sang (necessari després del dejuni nocturn) i 12 g de caseïna miscelar que asseguraran una alliberament d'aminoàcids de forma sostinguda posteriorment a l'esmorzar.

- Hidrats de carboni: 08:00 aporta hidrats de carboni procedents de "flocs de civada" i isomaltulosa (Patatinose®), combinació que ens assegura una aportació energètica sostingut evitant pics de sucre en sang i proporcionant energia a llarg termini ... tant per realitzar un entrenament a continuació com per desenvolupar la nostra activitat diària.

- Vitamines: 08:00 aporta un complex vitamínic que inclou vitamines hidrosolubles (C i grup B) i liposolubles (A, E), imprescindibles per la seva activitat antioxidant en l'organisme i per la seva participació en els mecanismes energètics així com en l'assimilació de nutrients.

Sens dubte 08:00 resulta una gran ajuda nutricional per a totes aquelles persones, esportistes o sedentàries, que desitgin començar el dia amb un esmorzar equilibrat i saludable.

Sabor: Xocolata

Ingredients: Proteïnes làcties (29% proteïna de sèrum lacti, 20 caseïna micel·lar), flocs de civada trossejats (32%), cacau desgreixat en pols, aromes, isomaltulosa, (Platinose), clorur sòdic, espessidors (goma guar i goma xantana) , edulcorants (ciclamat sòdic i acesulfam potàssic), complex vitamínic (àcid L-ascòrbic, acetat de DL-alfa-tocoferilo, nicotinamida, d-pantotenat de calci, acetat de retinilo, clorhidrat de piridoxina, colecalciferol, riboflavina, clorhidrat de tiamina, àcid pteroilmonglutamínico, d-biotina i cianocobalamina) i colorant (riboflavina 5-fosfat de sodi).

Conté lactosa, gluten i derivats de soja. Pot contenir fruits de closca.

Informació Nutricional per 100 grams:

energia 372 kcal
greixos 6,2 g
- saturades 2,3 g
Hidrats de carboni 32 g
- sucres 6,2 g
fibra 4,2 g
proteïnes 45 g
sal 2,2 g

Composició per 100 grams:

proteïnes làcties 49 g
Proteïnes de sèrum lacti 29 g
Flocs de civada 32 g
vitamina A 480 gu
vitamina E 7,2 mg
vitamina C 48 mg
vitamina B1 0,66 mg
vitamina B2 0,84 mg
vitamina B3 9,6 mg
vitamina B6 0,84 mg
vitamina B12 1,5 gu
àcid Pantotènic 3,6 mg
àcid Fòlic 12 gu
biotina 30 gu

Utilització: Prepara't 08:00 amb llet desnatada i augmentaràs l'aportació proteica de l'esmorzar. Si necessites una major ingesta calòrica, pots barrejar 08:00 amb Megapower.

Presentació: Envàs de 650 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda