Preu reduït! Excelvit Pure Regeneraging - Excelvit - 90 càpsules

Fabricante:

Excelvit Excelvit

Excelvit Pure Regeneraging - Excelvit - 90 càpsules

203658

Nou

El complement alimentari amb Excelvit® és un producte nutritiu d'avantguarda, elaborat amb 1.200 ovomolècules d'alt valor biològic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,33€

IVA inclòs

39,95€ IVA inclòs

-19%

0,36 € / ud

Més informació

Excelvit Pure Regeneraging Excelvit

Nutrició Essencial per a una Qualitat de Vida Superior.

Què és Excelvit Pure Regeneraging Excelvit?

Aquest complement alimentari amb Excelvit® és una solució nutritiva avançada dissenyada per recolzar i enriquir la salut del seu cos de manera integral. Excelvit® és un ingredient únic, compost per 1.200 ovomolècules d'alt valor biològic, cadascuna jugant un paper essencial en el funcionament òptim del nostre organisme.

Aquest producte d'avançada no només és altament efectiu, sinó també completament natural, donant suport a la salut i al benestar general. Les ovomolècules presents a Excelvit® han demostrat ser essencials per a diverses funcions biològiques i fisiològiques, entre les quals s'inclouen la recuperació cel·lular, l'optimització del sistema immunològic, la regulació del metabolisme i el manteniment de la salut òssia i de la pell.

L'ús regular d'aquest complement alimentari amb Excelvit® pot resultar en un augment notable en la qualitat de vida, ja que la seva fórmula exclusiva proporciona els nutrients vitals que el seu cos necessita per funcionar de manera eficient. Aprofitant la ciència i la natura, aquest producte està dissenyat per ajudar-te a sentir-te millor, tenir més energia i gaudir d'una òptima salut.

Ingredients:

Excelvit® (extracte de rovell d'ou), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina) i antiaglomerant (diòxid de silici). Càpsula vegetal gastroresistent (hipermelosa i goma gellan).

Excelvit Pure conté: 3 Caps. 6 Caps 9 Caps
Excelvit® 1,5 g 3 g 4,5 g
Proteïna 0,64 g 1,28 g 1,92 g

Com es fa servir Excelvit Pure Regeneraging Excelvit?

  • 3 càpsules al dia com a manteniment.
  • 6-9 càpsules de reforç o seguint les recomanacions dun expert.

Preferiblement, ingerir al matí abans de l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Excelvit és la marca que es preocupa per la salut i el benestar de les persones a força de rovell d'ou


Excelvit es preocupa pel benestar de les persones a través de l'alimentació. Excelvit ha dedicat tot el seu temps d'existència, en millorar els components de l'ou. És a dir, a buscar altres propietats del rovell de l'ou per aportar més valors nutricionals als seus components i més beneficis per a la salut a aquells que consumeixen els seus productes.


Concretament, dins dels seus productes, trobem:


Excelvit benestar, que conté 30 sobres amb rovell d'ou com a ingredient principal. També, conté aroma de vainilla. El benefici principal d'Excelvit benestar és la millora de la salut diària de qualsevol persona que el consumeixi.


I un altre dels seus productes estrella, Excelvit Sport, també, elaborat amb rovell d'ou i aroma de vainilla, són sobres que aconsegueixen millorar el rendiment dels esportistes. Excelvit sport aconsegueix que qualsevol persona que ho consumeixi, se senti més vital i més recuperat. Sense fatiga ni cansament.


Aquests dos increïbles productes de Excelvit ja estan disponibles parar comprar la teva dietètica en línia de confiança.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda