Preu reduït! Excelvit Regeneraging Pure Llimona - Excelvit - 150 grams

Fabricante:

Excelvit Excelvit

Excelvit Regeneraging Pure Llimona - Excelvit - 150 grams

204205

Nou

Complement avançat formulat amb PEY, un extracte de rovell d'ou, que combat la inflamació i promou un envelliment saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

44,83€

IVA inclòs

49,95€ IVA inclòs

-10%

29,89 € / 100 g

Més informació

Excelvit Regeneraging Pure Llimona

Envelleix amb gràcia i salut amb Excelvit Regeneraging Pure Llimona! Combat la inflamació i revitalitza el teu cos des de dins cap a fora.

Què és Excelvit Regeneraging Pure Llimona?

Excelvit Regeneraging Pure Limón és una fórmula avançada dirigida específicament a la salut i la prevenció. Dissenyat per a aquells que busquen mantenir un cos saludable i regenerat , aquest suplement ajuda activament en la inflamació a l'organisme , que sovint està relacionada amb diverses malalties i amb el procés d'envelliment.

L'ingredient estrella d'Excelvit Pure és PEY, un extracte liofilitzat de rovell d'ou . Aquest extracte s'obté a través d'un procés patentat innovador, que resulta en la formació de fins a 1200 ovomolècules bioactives. Aquestes molècules són essencials per garantir el funcionament correcte del cos i, el que és més important, ajuden en la gestió i el control de la inflamació.

Amb el refrescant gust de llimona , Excelvit Pure no només és beneficiós per a la salut sinó que també és agradable al paladar. La seva acció preventiva i regenerativa el converteix en un aliat essencial per a aquells que volen envellir amb gràcia i salut.

Ingredients:

Excelvit® (extracte de rovell d'ou), llimona pols, antiaglomerant (fosfat tricàlcic), aroma llimona, acidulant (àcid cítric) i edulcorant (sucralosa).

Composició:

Excelvit ® conté: 1 dosi 2 dosis
Excelvit ® 3,48 g 6,95 g
Proteïna 1,47 g 2,94 g
Vit B12 (18,4% VRN) 0,46 µg (26,8% VRN) 0,92 µg

Com es fa servir Excelvit Regeneraging Pure Llimona?

1 cacet (4 g) de manteniment, 2 o més cacets de reforç o seguint les recomanacions d'un expert,

Dispensar a la boca abans d'ingerir o diluir amb suc o iogurt. Preferiblement al matí abans de l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 150 grams.

Brand

Excelvit és la marca que es preocupa per la salut i el benestar de les persones a força de rovell d'ou


Excelvit es preocupa pel benestar de les persones a través de l'alimentació. Excelvit ha dedicat tot el seu temps d'existència, en millorar els components de l'ou. És a dir, a buscar altres propietats del rovell de l'ou per aportar més valors nutricionals als seus components i més beneficis per a la salut a aquells que consumeixen els seus productes.


Concretament, dins dels seus productes, trobem:


Excelvit benestar, que conté 30 sobres amb rovell d'ou com a ingredient principal. També, conté aroma de vainilla. El benefici principal d'Excelvit benestar és la millora de la salut diària de qualsevol persona que el consumeixi.


I un altre dels seus productes estrella, Excelvit Sport, també, elaborat amb rovell d'ou i aroma de vainilla, són sobres que aconsegueixen millorar el rendiment dels esportistes. Excelvit sport aconsegueix que qualsevol persona que ho consumeixi, se senti més vital i més recuperat. Sense fatiga ni cansament.


Aquests dos increïbles productes de Excelvit ja estan disponibles parar comprar la teva dietètica en línia de confiança.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda