Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Fitmeal Drink Maduixa - NutriSport - 330 ml

Fabricante:

NutriSport NutriSport

Fitmeal Drink Maduixa - NutriSport - 330 ml

211554

Nou

Batut substitutiu d'un àpat a punt per prendre de gust maduixa i d'alt contingut de proteïnes. Envàs de 330 ml.

Més detalls

2,81€

IVA inclòs

2,90€ IVA inclòs

-3%

0,85 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Fitmeal Drink Maduixa

Batut substitutiu d'un dinar de gust maduixa

Què és el Fitmeal Drink Maduixa?

Per afavorir una pèrdua de pes efectiva a llarg termini és important realitzar una pauta alimentària variada i equilibrada juntament amb la pràctica d'exercici físic de forma regular.

Fit Meal Drink és una pràctica i deliciosa alternativa per incloure dins d'una dieta de control de pes com una de les principals àpats del dia de forma equilibrada i nutritiva. Una unitat de Fit Meal Drink constitueixen un substitutiu de menjar que aporta proteïnes, carbohidrats, fibra, vitamines i minerals en unes proporcions determinades

Ingredients:

Aigua, proteïnes de la llet, maltodextrina, sacarosa, dextrina de blat de moro, oli de gira-sol (Helianthus annuus, llavors), cacau desgreixat en pols (0,85%) 1, complex de minerals (fosfat de potassi, clorur de magnesi, clorur de sodi, citrat de potassi, citrat de sodi, carbonat de magnesi, clorur de potassi, difosfat fèrric, sulfat de zinc, sulfat de manganès, gluconat cúpric, iodur de potassi, selenita de sodi), emulgents (I-472c, lecitina de soja), aromes, espessidors (carragenats, carboximetilcel·lulosa, goma xantana), complex de vitamines (maltodextrina, àcid L-ascòrbic, acetat de DL-alfa-tocoferilo, nicotinamida, d-pantontenato càlcic, acetat de retinilo, colecalciferol, clorhidrat de piridoxina , riboflavina, clorhidrat de tiamina, àcid pteroilmonoglutámico, d-biotina, cianocobalamina), edulcorants (acesulfam potàssic, ciclamat sòdic), colorant [(E-104) 2, (E-120) 3].

advertiments:

Conté llet i els seus derivats, inclosa lactosa i lecitina de soja.

La substitució d'un dinar a el dia per un substitutiu del menjar en una dieta baixa en calories contribueix a mantenir el pes després de la pèrdua de pes. És important mantenir una adequada ingesta diària de líquids. Els substitutius d'un àpat estan destinats a formar part d'una dieta de baix valor energètic i deuen, necessàriament, completar-se amb el consum d'altres aliments. Per aconseguir l'efecte declarat, un dels àpats principals de cada dia ha de reemplaçar-se pel corresponent substitutiu.

Com es pren el Fitmeal Drink Maduixa?

Prendre 1 ampolla com a substitució d'un àpat.

Presentació:

Envàs de 330 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda