Preu reduït! Hydrolean Protein Iogurt Llimona - PWD - 2 kg

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Hydrolean Protein Iogurt Llimona - PWD - 2 kg

204935

Nou

Hydrolean Protein Iogurt Llimona: Proteïna enriquida amb BCAA i L-Glutamina, perfecta per a la recuperació muscular i dietes baixes en carbohidrats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

61,80€

IVA inclòs

69,00€ IVA inclòs

-10%

30,90 € / Kg

Més informació

Hydrolean Protein Iogurt Llimona PWD

Refresca't i recupera't amb el sabor únic de Hydrolean Protein Iogurt Llimona: nutrició avançada per a la teva millor versió.

Què és Hydrolean Protein Iogurt Llimona PWD?

Hydrolean Protein Iogurt Llimona PWD es presenta com un suplement proteic d'avançada, dissenyat específicament per atendre les demandes nutricionals d'esportistes i aficionats al fitness que busquen optimitzar el seu rendiment i accelerar la recuperació muscular .

Enriquit amb una alta concentració de BCAA i L-Glutamina , aquest producte assegura un aminograma excepcional, amb més d'un 20% de BCAA i gairebé un 17% de L-Glutamina, fonamentals per a la reparació i el creixement muscular després de l'entrenament . A més, la seva fórmula inclou un complex d'enzims digestius, incloent amilasa, proteasa, cel·lulasa, lactasa i lipasa, que faciliten la digestió i absorció de proteïnes , evitant molèsties estomacals i maximitzant els beneficis nutricionals de la seva ingesta.

Amb un perfil nutricional dissenyat per ser baix en hidrats de carboni, lliure de sucres i pràcticament sense greixos , Hydrolean Protein és ideal per als que segueixen dietes restrictives, buscant perdre pes o mantenir una composició corporal magra.

El sabor Yogur Limón ofereix una experiència refrescant i deliciosa, perfecta per consumir després d'exercicis físics, durant l'entrenament o fins i tot com un nutritiu snack pre-entrenament. Aquest suplement s'adapta a diferents moments del dia i tipus d'entrenament, proporcionant una solució pràctica i eficaç per al manteniment i la millora de la salut muscular i general.

Ingredients:

Barreja proteica (aïllat de proteïna de sèrum hidrolitzada (emulgent: lecitina de soja), concentrat de proteïna de sèrum (emulgent: lecitina de soja), proteïna de llet MPI (Milk Protein Isolate) 90% (emulgent:lecitina de soja), llet en pols descremada), Cacau en pols, L-Taurina, BCAA 2:1:1, L-Glutamina, Aroma (Aroma de xocolata), Isomaltulosa (Palatinose TM)*, Fructosa, Maltodextrina, Edulcorant (sucralosa), L-Arginina , L-Ornitina, HMB Càlcic (ß-Hidroximetilbutirat de calci), Barreja de Probiòtics UAS (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis), Fructooligosacàrids, antiaglo Enzimàtic Digezyme® (Maltodextrina, Amilasa, Cel·lulasa, Lactasa, Lipasa i Proteasa). *Isomaltulosa és una font de glucosa i fructosa.

Com es fa servir Hydrolean Protein Iogurt Llimona PWD?

Diluïu 30g (un dosificador) en 200 ml d'aigua o llet desnatada. Prendre dues vegades al dia, una després de l'entrenament.

Presentació:

Envàs de 2 kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda