Preu reduït! Hydrolean Protein Strawberry Cheesecake - PWD - 2 kg

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Hydrolean Protein Strawberry Cheesecake - PWD - 2 kg

204936

Nou

Hydrolean Protein Strawberry Cheesecake: Proteïna enriquida amb BCAA i L-Glutamina, baixa en carbohidrats i greixos, per a recuperació i rendiment òptims.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

66,24€

IVA inclòs

69,00€ IVA inclòs

-4%

33,12 € / Kg

Més informació

Hydrolean Protein Strawberry Cheesecake PWD

Nutrició avançada, sabor excepcional: aconsegueix les teves metes amb Hydrolean Protein.

Què és Hydrolean Protein Strawberry Cheesecake PWD?

Hydrolean Protein Strawberry Cheesecake PWD és un avançat complement proteic dissenyat per a atletes, culturistes i entusiastes del fitness que busquen optimitzar-ne la recuperació muscular, augmentar-ne la massa muscular magra i millorar-ne el rendiment general .

Enriquit significativament amb BCAA i L-Glutamina , aquest producte ofereix un aminograma excepcional amb més d'un 20% de BCAA i gairebé un 17% de L-Glutamina, elements clau per a la reparació i el creixement muscular. A més, la inclusió d'un complex d'enzims digestius , com l'amilasa, proteasa, cel·lulasa, lactasa i lipasa, assegura una digestió eficient i la màxima absorció de nutrients , minimitzant qualsevol malestar estomacal i facilitant l'assimilació de proteïnes.

Amb un contingut molt baix en hidrats de carboni, zero sucres i pràcticament nul·la en greixos , Hydrolean Protein és ideal tant per als que busquen perdre pes com per aquells que volen mantenir una dieta baixa en carbohidrats i greixos. La seva versatilitat permet consumir-la abans, durant o després de l'exercici, adaptant-se a qualsevol objectiu esportiu o nutricional . El deliciós gust de pastís de formatge amb maduixa fa de cada presa un moment plaent, facilitant l'adherència a un pla nutricional disciplinat.

Ingredients:

Barreja proteica (aïllat de proteïna de sèrum hidrolitzada (emulgent: lecitina de soja), concentrat de proteïna de sèrum (emulgent: lecitina de soja), proteïna de llet MPI (Milk Protein Isolate) 90% (emulgent:lecitina de soja), llet en pols descremada), Cacau en pols, L-Taurina, BCAA 2:1:1, L-Glutamina, Aroma (Aroma de xocolata), Isomaltulosa (Palatinose TM)*, Fructosa, Maltodextrina, Edulcorant (sucralosa), L-Arginina , L-Ornitina, HMB Càlcic (ß-Hidroximetilbutirat de calci), Barreja de Probiòtics UAS (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis), Fructooligosacàrids, antiaglo Enzimàtic Digezyme® (Maltodextrina, Amilasa, Cel·lulasa, Lactasa, Lipasa i Proteasa). *Isomaltulosa és una font de glucosa i fructosa.

Com es fa servir Hydrolean Protein Strawberry Cheesecake PWD?

Diluïu 30g (un dosificador) en 200 ml d'aigua o llet desnatada. Prendre dues vegades al dia, una després de l'entrenament.

Presentació:

Envàs de 2 kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda