Preu reduït! Isolate Pro-100 Xocolata amb Llet - PWD - 1,8 kg

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Isolate Pro-100 Xocolata amb Llet - PWD - 1,8 kg

204933

Nou

Isolate Pro-100 Xocolata amb Llet: Proteïna aïllada per a massa muscular i energia, ideal en dietes baixes en hidrats, amb deliciós sabor.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

84,38€

IVA inclòs

87,90€ IVA inclòs

-4%

46,88 € / Kg

Més informació

Isolate Pro-100 Xocolata amb Llet PWD

Màxima puresa, màxim sabor: Isolate Pro-100, el teu aliat en massa muscular i energia sense els greixos.

Què és Isolate Pro-100 Xocolata amb Llet PWD?

Isolate Pro-100 Xocolata amb Llet PWD és un suplement proteic d'alta qualitat, dissenyat per als que busquen optimitzar la massa muscular mantenint un perfil baix en greixos . Aquesta fórmula avançada proporciona una font de proteïna pura i concentrada, ideal per donar suport al creixement i manteniment muscular , especialment en dietes baixes en hidrats de carboni.

La proteïna aïllada present a Isolate Pro-100 facilita l' obtenció d'àcid pirúvic a través de la metabolització de les proteïnes, un component clau en la generació d'energia (ATP) al cos . Això és crucial en dietes restrictives en carbohidrats, on lorganisme ha de trobar alternatives eficients per produir energia. En subministrar àcid pirúvic, Isolate Pro-100 ajuda a mantenir els nivells denergia ia promoure un ambient favorable per al desenvolupament de massa muscular, sense lincrement de greix corporal .

El deliciós gust de xocolata amb llet fa que cada presa sigui no només una experiència nutritiva sinó també plaent, facilitant la seva integració a la rutina diària d'alimentació i entrenament.

Ingredients:

Aïllat de proteïna de sèrum microfiltrada 90% (isolac®) (llet) (emulgent: lecitina de soja), l-glutamina, piruvat càlcic, cacau en pols, aroma (aroma de xocolata), edulcorant (sucralosa), complex enzimàtic digezyme® (maltodextrina, amilasa, cel·lulasa, lactasa, lipasa i proteasa), barreja de microorganismes vius (sense lactosa) 10x109 ufc/g (lactobacillus acidophilus, bifidobacterium longum, bifidobacterium bifidum, bifidobacteris i maltodextrina de arròs) i vitamina b6 (clorhidrat de piridoxina al 82%).

Com es fa servir Isolate Pro-100 Xocolata amb Llet PWD?

Prendre 30g (un cacet dosificador) diluït en aigua o llet desnatada, després de l'entrenament.

Presentació:

Envàs de 1,8 kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda