Preu reduït! KetoLiving LCHF Batut Xocolata - Natures Plus - 675 grams

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

KetoLiving LCHF Batut Xocolata - Natures Plus - 675 grams

211938

Nou

Batut baix en sucres, alt en greixos i amb proteïnes de bon valor biològic per a un estil de vida Keto. Presentat en 675 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

59,29€

IVA inclòs

69,75€ IVA inclòs

-15%

8,78 € / 100 g

Més informació

KetoLiving LCHF Batut Xocolata

Batut baix en sucres, alt en greixos i amb proteïnes de bon valor biològic per a un estil de vida Keto.

Què és el KetoLiving LCHF Batut Xocolata?

Els batuts KetoLivingTM afavoreixen la sacietat alhora que ajuden a aconseguir i mantenir la cetosi. L'alt efecte saciant de les dietes cetogénicas és degut en part a la formació de cossos cetònics com a substrats energètics que afavoreixen la inhibició de la gana ia un procés digestiu més llarg en el que els greixos i les proteïnes romanen a l'estómac durant més temps.

La ingesta de proteïnes i greixos estimula l'hormona colecistoquinina, un dels supressors més potents de la gana. Durant la realització de dietes cetogénicas les digestions poden ser més lentes, per aquesta raó les fórmules KetoLiving es reforcen amb enzims digestius per aprofitar de forma òptima tots els nutrients amb el màxim benestar digestiu.

La reducció en carbohidrats i sucres es tradueix en canvis metabòlics de obtenición d'energia a través de la combustió de greix. També poden tenir lloc modificacions en la nostra microbiota, i la complementació amb prebiòtics i probiòtics ajudarà a mantenir el seu equilibri.

Es poden prendre en esmorzars, berenars o com a complement en els àpats principals.

Ingredients:

complex de greixos (triglicèrids de cadena mitjana, oli vegetal no hidrogenat (oli de coco), caseïna (llet), emulsionant (lecitina de gira-sol)), cacau holandès, proteïna de sèrum lacti (llet), aroma natural de xocolata, edulcorant ( eritritol), espessidor (goma xantana), bitartrat de colina, inositol, fructooligosacàrids, edulcorant (glucòsids d'esteviol), complex enzimàtic (lipasa, celulasa, hemicelulasa, xilanasa, bromelaína, papaïna), Flora crítica (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacilluscasei , Lactobacillusbulgaricus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus rhamnosus, Lactococcus lactis, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Bacillus coagulans).

Valor nutricional (100 grams):

calories:

2326 Kj / 556 kcal

greixos:

44 g

saturats:

42 g

carbohidrats: 20 g

sucres:

1 g

fibra:

8,8 g

proteïnes:

20 g
Sodi: 0,2 g
potassi 1111 mg

Com es pren el KetoLiving LCHF Batut Xocolata?

  • Afegir 2 mides de l'cassó mesurador que trobarà dins de l'envàs en 250 ml d'aigua, crema de llet espessa, nata vegetal o la seva beguda keto-compatible d'elecció.
  • Afegir qualsevol altre dels seus ingredients preferits per a dieta Keto, batre o agitar bé i prendre.

Presentació:

Envàs de 675 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda