Preu reduït! proteïna Xocolata - Sotya - 1 kg

Fabricante:

Sotya Sotya

proteïna Xocolata - Sotya - 1 kg

184869

Nou

Conté tots els aminoàcids essencials i en una proporció adequada. Presentat en envàs de 1000 grams.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

31,40€

IVA inclòs

37,26€ IVA inclòs

-15%

31,40 € / Kg

Més informació

proteïna Xocolata

Conté tots els aminoàcids essencials i en una proporció adequada.

Què és la Proteïna de Xocolata?

La proteïna "Whey" s'obté de la llet i està format per proteïnes globulars (lactoglobulinas), seroalbúmina, lactoalbúmina i immunoglobulines i sals minerals. Existeixen en el mercat diverses concentracions de Whey, des de 70% de proteïnes fins a 90% (aïllat de Whey), que és la màxima.

Per a l'elaboració d'aquests batuts s'empra la major concentració, amb una excel·lent capacitat de dissolució. La proteïna "Whey" és la principal proteïna emprada per atletes professionals per mantenir un cos fort i atlètic.

L'esportista necessita major aportació proteica que altres individus i solen escollir la proteïna Whey per diversos motius.

Conté una gran quantitat de BCAA's (amino àcids ramificats), essencials per a la reparació i formació de teixit muscular.

El Whey és soluble, fàcil de digerir i ràpidament absorbit pel cos. Pel que fa a el sistema immunitari, el Whey augmenta els nivells de glutatió, essencial per a una resposta immunitària correcta.

Finalment, ajuda a mantenir un pes òptim, ja que aquest batut està pràcticament lliure de greix, i crea una sensació de sacietat amb una aportació calòrica molt reduït.

Ingredients:

Proteïna de sèrum de llet ultrafiltrada, cacau desgreixat [Theobroma cacao L. Gra], fructosa, edulcorant: sucralosa [E955] (maltodextnna), aroma de xocolata.

Com es pren la Proteïna de Xocolata?

  • Es recomana dissoldre una ració (20 g o 3 cassons rasos) en 250ml d'aigua o llet i prendre immediatament. Prendre un o dos batuts diaris. Mantenir en lloc fresc i sec.
  • Sabor: Xocolata

Presentació:

Envàs de 1Kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda