Preu reduït! Tribulus terrestris - Mega Plus - 48 càpsules

Fabricante:

Mega Plus Mega Plus

Tribulus terrestris - Mega Plus - 48 càpsules

184862

Nou

Complement alimentari a base de Tribulus terrestre que proporciona més testosterona, múscul i força. Envàs de 48 càpsules de 798 mg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,80€

IVA inclòs

13,40€ IVA inclòs

-19%

0,23 € / ud

Més informació

Tribulus terrestris

Més testosterona. Més múscul. Més força.

Què és el Tribulus terrestris?

L'objectiu de molts esportistes és incrementar la seva massa muscular i aconseguir un augment de la força muscular. Diversos estudis han de mostrat que uns nivells òptims de testosterona ajuden a aconseguir aquest efecte.

Una alternativa natural per aconseguir un augment de la massa muscular a través d'l'aportació indirecte de testosterona és el consum de Tribulus terrestris MEGAPLUS de marcat efecte anabòlic que no causa danys en el nostre organisme.

El Tribulus terrestris és una planta herbàcia que tradicionalment s'ha utilitzat al llarg dels anys a tot el món per al tractament de diverses malalties. Els fruits de Tribulus contenen com a principis actius saponines, glucòsids, flavonoides, alcaloides, resines, tanins, sucres, esterols i oli essencial. La qualitat d'un extracte de Tribulus es mesura en funció del seu contingut en saponines: un contingut d'un 90% en saponines garanteix la seva efectivitat.

El Tribulus terrestris incrementa el nivell de testosterona en el cos a el mateix temps que s'incrementa la quantitat de l'hormona Luteïna: es produeix l'estimulació de la hipòfisi i les cèl·lules de Leydig al seu torn estimulen la producció de la testosterona.

Ingredients:

Extracte sec de Tribulus terrestris, càpsula [gelatina comestible, colorant (diòxid de titani)], estabilitzador (cel·lulosa microcristal·lina, emulgent (sals magnèsiques d'àcids grassos), antiaglomerant (diòxid de silici).

Com es pren el Tribulus terrestris?

Prendre 1 càpsula a el dia, preferiblement amb l'esmorzar o abans de l'entrenament.

Presentació:

Envàs de 48 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda