Fabricante:

NutriSport NutriSport

Top Power Xocolata - NutriSport - 24 sobres

206511

Nou

Top Power és l'òptima combinació de proteïnes de sèrum de llet + Aminoàcids Ramificats, amb Àcid Lipoic + Minerals i Vitamines.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

60,90€

IVA inclòs
2,54 € / ud

Més informació

Top Power Xocolata

Desenvolupa el volum i força muscular

Què és el Top Power Xocolata?

És un complement alimentari de primera fila a la utilització d'esportistes que necessiten una massa muscular desenvolupada, enèrgica i amb fermesa. Entre la seva composició destaquem:

  • Proteïna de sèrum de llet: s'absorbeix fàcilment i contribueix a el manteniment i desenvolupament muscular.
  • Hidrats de carboni: combinació de cadena llarga i curta que assegura l'aportació energètica necessari per entrenar intensament i subministrar energia.
  • Creatina: incrementa les reserves d'ATP a nivell muscular i millora el rendiment físic en sèries successives d'exercicis breus d'alta intensitat.
  • L-Glutamina i BCAAs: aminoàcids majoritaris en el teixit muscular.
  • Vitamines de el grup B: 50% de la valor de referència de nutrients. Intervenen en diferents processos metabòlics, com la vitamina B6 que contribueix a el metabolisme normal de les proteïnes i de l'glucogen.
  • Vitamines (A, D, E, K, C): intervenen en nombrosos processos però destaquem la seva contribució a mantenir els ossos en condicions normals, a el funcionament normal de el sistema immunitari, etc.
  • Minerals (Calci, fòsfor, potassi, magnesi, zinc, ferro, iode i seleni): participen activament en nombrosos processos de el metabolisme com en la contracció i relaxació muscular, el transport d'oxigen, etc.

Ingredients:

Concentrat de proteïna de sèrum, maltodextrina, fructosa, cacau desgreixat en pols, creatina monohidrat, L-glutamina, L-ornitina aspartat, concentrat mineral (fosfat càlcic, carbonat de magnesi, clorur sòdic, gluconat potàssic, sulfat de ferro, sulfat de zinc , iodur potàssic, selenita sòdic), aminoàcids ramificats (BCAAs: L-leucina, L-isoleucina, L-valina), L-arginina, aroma, acidulant DL-alfa-tocoferol, acetat de retinilo, piridoxina clorhidrat, riboflavina, tiamina clorhidrat , colecalciferol, àcid pteroilmonoglutámico, D-biotina, filoquinona, cianocobalamina, edulcorants (acesulfam K, ciclamat sódico1).  

Valor nutricional (100 grams):

valor Energètic

411 kcal
greixos5,0 g
saturats0,9 g

Hidrats de Carboni

38 g
sucres14,5 g
proteïnes53,4 g
sal0,95 g
creatina monohidrat5,0 g

Composició (60 grams):

Sodi

225mg
potassi375mg
vitamina A200μg

vitamina E

3mg

Com es pren el Top Power Xocolata?

Prendre 1 sobre després dels entrenaments.

Dissoldre el contingut d'un sobre en 300ml d'aigua o llet.

Presentació:

Envàs de 24 sobres de 60 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda