Fabricante:

NutriSport NutriSport

Whey Gold Protein - Nutrisport - Iogurt Plàtan - 2000 grams

169469

Nou

Proteïnes de Suero lacti. Sabor iogurt platan. Presentat en envàs de 2000 grams.

Més detalls

60,90€

IVA inclòs
3,05 € / 100 g

Més informació

Whey Gold Protein

La Whey Protein (proteïna de sèrum de llet) és una de les més utilitzades per augmentar massa muscular. Les proteïnes constitueixen la base estructural de la musculatura de l'organisme pel que és fàcil entendre que la ingesta d'aquest nutrient ha d'estar a l'altura del desgast muscular ocasionat per l'exercici i dels objectius de l'esportista.

Però no qualsevol tipus de proteïna ens ajudarà a aconseguir els resultats que desitgem. La Whey Protein establirà les bases per a la recuperació i preservació del múscul després de l'exercici per la seva ràpida velocitat d'absorció.

Nutrisport, conscient d'això, ha desenvolupat Whey Gold Protein.

Whey Gold Protein: propietats

Whey Gold Protein constitueix una font de proteïna (100% Whey Protein, concentrat de sèrum) d'elevat valor biològic i gran digestibilitat.

Gràcies a la ràpida absorció de la Whey Protein, és ideal per prendre després de l'entrenament aconseguint una optimització dels processos de recuperació després de l'exercici i una major fixació de nitrogen a nivell muscular, el que es tradueix en una major guany de massa muscular.

A més, aporta vitamina B6 que intervéen els processos d'assimilació de la proteïna i dels aminoàcids que la componen. Entre aquests aminoàcids cal destacar la seva riquesa en aminoàcids ramificats (BCAAs), imprescindibles per al desenvolupament de la musculatura per la seva intervenció en els mecanismes de síntesi de proteïnes musculars.

Whey Gold Protein és també rica en aminoàcids essencials, els que desenvolupen un paper molt important en la nutrició de l'esportista.

contingut proteic

  • Beta-lactoglobulinas és la proteïna més abundant en la whey protein i una de les més riques fonts d'aminoàcids de cadena ramificada (24.8%).
  • Alfa-lactoalbúmina: font de triptòfan, essencial per a la síntesi de serotonina del cervell, modulador de l'estrès i de la regulació de la son. Ofereix aminoàcids ramificats, molt importants per a l'òptima construcció del teixit muscular.
  • LSA (Lacto Sero Albúmina): font important de precursors d'antioxidants.
  • IgG (Immunoglobulines), determinants en el sistema immunològic.
  • GMP (glicomacropéptidos): actuen com a moderadors de la digestió, ja que posseeix propietats sobre el sistema digestiu reduint la mobilitatestomacal al mateix temps que redueix les secrecions gàstriques. Té un efecte positiu sobre el creixement de les Bifidobacteria.
  • Lactoferrina (o lactotransferrina), encarregada de modular l'absorció de ferro alhora que interacciona amb el sistema immunològic i antiinflamatori.
  • Altres: Whey Gold Protein inclou també lactoperoxidasa, Peptones, Proteasas i isoenzims, amb activitat bacteriostàtica.

Nutrisport

Utilització: Dissol 25 grams de Whey Gold Protein (un mesurador ple) a 200ml (un got) d'aigua o de llet desnatada. O si ho prefereixes, pots afegir-lo a purés, iogurts ...

Presentació: Envàs de 2000 grams. Sabor iogurt plàtan.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda