No hi ha productes
Ho compro
169824
Nou
Barreja de tres proteïnes concentrades de lactosèrum, obtingudes per tres diferents procediments. Sabor xocolata.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Combina una proporció de concentrat de proteïna whey (Whey Protein Concentrate), aïllat de proteïna whey (Whey Protein Isolate) i hidrolitzat de proteïna whey (Whey Protein Hydrolyzed) d'alt valor biològic obtingudes mitjançant diferents procediments (Intercanvi iònic, Ultrafiltració i Hidròlisi). Whey Protein 3 (WPC) presenta un elevat contingut en proteïnes (Les proteïnes contribueixen a el manteniment i conservació de la massa muscular).
Així mateix, aporta aminoàcids ramificats com són la L-Leucina, la L-Isoleucina i la L-Valina. A més, també conté vitamina B6 que contribueix a el metabolisme normal de les proteïnes i de l'glucogen, i al seu torn ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.
Concentrat de proteïnes de l'sèrum de la llet (Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Whey Protein Hydrolysate) (92%), cacau desgreixat en pols (4,8%), aromes (conté fruits amb closca), clorur de sodi, edulcorants (Acesulfam potàssic, ciclamat de sodi), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina).
Valor nutricional (100 grams):
calories: | 390 kcal |
greixos: | 5 g |
saturats: | 2,1 g |
carbohidrats: | 4,4 g |
sucres: | 2,4 g |
proteïnes: | 81 g |
sal: | 1,4 g |
L-Alanina | 5,2 g |
L-Arginina | 2,5 g |
Àcid L-aspàrtic | 11,4 g |
L-Cisteïna | 2,6 g |
Àcid L-glutàmic | 17,2 g |
L-Glicina | 1,8 g |
L-Histidina (*) | 2 g |
L-Isoleucina (*) (**) | 6,1 g |
L-Leucina (*) (**) | 12,1 g |
L-Lisina (*) | 10,1 g |
L-Metionina (*) | 2,3 g |
L-Fenilalanina (*) | 3,5 g |
L-Prolina | 5,6 g |
L-Serina | 4,4 g |
L-Treonina (*) | 6,0 g |
L-Triptòfan (*) | 2,4 g |
L-Tirosina | 3,4 g |
L-Valina (*) (**) | 5,9 g |
(*) Aminoàcids Essencials
(**) Aminoàcids Ramificats
Barrejar un dosificador (30 g) en 200 ml de llet o aigua. Prendre després de l'entrenament.
Envàs d'1 kg.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació