Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Eco Esponja Irisana - Desengreixant i Bactericida - Grup Irisana

Fabricante:

Irisana Irisana

Eco Esponja Irisana - Desengreixant i Bactericida - Grup Irisana

162809

Nou

La Ecoesponja Irisana ® és un producte per a rentar i netejar a mà sense utilitzar detergent

Més detalls

5,40€

IVA inclòs

6,00€ IVA inclòs

-10%

Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

► Desinfecció i estalvi de detergent

La Ecoesponja Irisana ® és un producte per a rentar i netejar a mà sense utilitzar detergent o amb una mínima quantitat si la brutícia és molt persistent, ja que potencia l'acció del mateix.

Inhibeix la proliferació de gèrmens i té una gran capacitat per absorbir i desintegrar el greix.

Igual que altres productes Irisana®, l'objectiu de la Ecoesponja és aconseguir utilitzar menys productes químics contaminants, estalviar a l'any desenes de quilos de sabons i detergents i obtenir un nivell de desinfecció només comparable amb agents químics altament contaminants.

► Contaminació bacteriana a la llar

D'acord amb informes que fa a la contaminació bacteriana a les llars, la cuina i el bany, per les seves condicions d'humitat i temperatura són les zones on es concentren un major nombre de bacteris pel que necessiten una higiene més escrupolosa.

A més, a la cuina és on es manipulen els aliments, per això, una mala higiene pot afectar directament a la salut. conèixerels punts crítics i saber com tractar-los en fonamental per evitar infeccions.

En molts casos, en netejar amb draps o esponges convencionals, desplacem els bacteris d'un lloc a un altre, donant lloc a la infecció creuada.

► Com actua un sabó o detergent

Encara que l'aigua és el dissolvent universal per naturalesa, no té capacitat per eliminar la major part de la brutícia, per això se li afegeix sabó.

Els sabons són substàncies tensioactives que alteren la tensió superficial de l'aigua. La molècula de sabó consta de dues parts: una lipófia i una altra hidrófia. La part lipófila s'adhereix a les molècules de greix i les envolta, mentre que la part hidròfila s'adhereix a l'aigua. Així, a l'afegir-sabó a l'aigua, aquesta es porta adherides les molècules de greix. Per aquesta raó els detergents s'utilitzen com a agents netejadors.

Com actua la Ecoesponja Irisana

La Ecoesponja Irisana es compon de dues parts fonamentals que són el teixit acrílic extern i les ceràmiquescontingudes en el seu interior, així com una esponja interna que li aporta estabilitat dinàmica. Les propietats de la fibra acrílica i les ceràmiques es solapen i complementen per a major eficàcia.

► Observacions

Davant brutícia molt persistent, s'obté un excel·lent resultat utilitzant una petita quantitat de sabó en pastilla (tipus Marsella o similar).

La Ecoesponja Irisana ® no substitueix fregalls abrasius tipus fibra d'acer, rascadors, antiincrustants, etc.
Els millors resultats s'obtenen amb aigua temperada.

No rentar la Ecosesponja amb detergents sintètics o aigua massa calenta.

Mantenint la Ecoesponja Irisana ® el més seca possible i poniendola al sol diverses vegades al mes augmenta la seva eficàcia i durada.

Vida útil estimada, amb un ús adequat, superior a un any.


Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda