Preu reduït! Acidophilus Avançat - Digestiu - Solgar - 100 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Acidophilus Avançat - Digestiu - Solgar - 100 càpsules

168847

Nou

Acidophilus Avançat Càpsules vegetals. Presentat en envàs de 100 càpsules.

Més detalls

22,22€

IVA inclòs

28,77€ IVA inclòs

-22%

0,22 € / ud

Més informació

acidophilus Avançat

Complement alimentari a base de acidophilus

Què és el Acidophilus Avançat?

És un complement alimentari amb una font de L. acidophilus, un microorganisme beneficiós que sobreviu a l'acidesa estomacal, resideix de forma natural en el tub digestiu i ajuda a mantenir en bon la flora de l'intestí. 500 milions de microorganismes per càpsula. Sense lactosa.

Una digestió i una absorció correctes són dues de les funcions fisiològiques més importants de l'organisme. Si aquests processos no funcionen degudament, no pot mantenir una salut òptima. Una digestió incompleta o defectuosa pot ser una de les principals causes que contribueixin a el desenvolupament d'una malaltia. El problema pot tenir dues vessants:

(1) la ingestió de menjar i de substàncies nutritives no proporciona el benefici desitjat quan la digestió mecànica i l'assimilació són inadequats, (2) les molècules de menjar digerides de forma incompleta poden ser impròpiament absorbides cap a la circulació sistèmica. Això pot desencadenar el desenvolupament d'al·lèrgies alimentàries i altres trastorns associats.

El tub digestiu i el seu funcionament pot ser el component individual més important que determini la salut i la malaltia. Cal mantenir una digestió, absorció i eliminació normals. Quan aquestes funcions no són correctes, pot ser que no ens adonem que molts altres problemes poden estar afectats per aquestes disfuncions. La mala digestió de proteïnes, greixos i hidrats de carboni contribueix posteriorment a una pobra assimilació ia problemes de deficiències nutricionals. A causa d'això una aportació d'enzims digestius, quan sigui necessari, pot ser de gran importància.

Els agents emulgents naturals i enzims digestius són excel·lents ajudes per als processos de digestió i absorció. Es comercialitzen diversos suplements d'enzims digestius.

probiòtics
S'ha estimat que en el nostre aparell digestiu habiten unes 400 espècies de bacteris. La majoria d'aquests bacteris es consideren "beneficioses" perquè mantenen una relació mútuament afavoridora amb nosaltres els seus amfitrions. No obstant això, l'intestí alberga també bacteris patògens (causants de malalties) que, en les condicions adequades, poden proliferar pertorbant el delicat mediambiental de l'intestí. El resultat poden ser molèsties com meteorisme, flatulència, restrenyiment o diarrea. Els bacteris beneficioses s'alimenten de fibra i a el fer-ho produeixen diversos àcids orgànics que poden alterar l'acidesa dels intestins, controlant així la proliferació dels bacteris patògens. També elaboren algunes vitamines i ens ajuden a digerir els aliments, com passa amb la lactosa dels derivats lactis. Per tant és molt important garantir que l'equilibri dels bacteris intestinals s'inclini cap a les soques "beneficioses", una cosa que es pot aconseguir amb una dieta apropiada (rica en fibra i pobre en sucre) i suplements amb probiòtics.

Els producte probiòtics d'SOLGAR són per general combinacions que inclouen Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis. S'ha trobat que aquestes dues soques dominen en àrees diferents de l'aparell digestiu i toleren condicions diferents, però totes dues són molt importants per a la seva salut i funció. Aquests bacteris intestinals són fàcilment destruïdes pels antibiòtics i altres medicaments de manera que la suplementació ens ofereix l'oportunitat de mantenir uns nivells adequats de bacteris "beneficioses" i, en conseqüència, una bona salut. Els probiòtics poden prendre durant i després de l'tractament antibiòtic per ajudar en la recuperació. Atès que la suplementació es necessitarà per diversos motius i per grups d'edat diferents, Solgar compta amb una gamma adequada per a totes les edats i per a diversos usos.

Els probiòtics de Solgar s'elaboren acuradament utilitzant la investigació i la tecnologia més modernes. Totes les nostres bacteris estan identificades genèticament mitjançant "impressions digitals" i han estat analitzades per determinar la seva resistència a l'àcid i la capacitat per implantar-se i multiplicar-se en el tub digestiu.

Molts dels probiòtics de Solgar utilitzen ara espècies patentades de bacteris que han demostrat en estudis ser beneficioses per a la salut humana i la prevenció de la malaltia. També tenen un sistema d'administració patentat que garanteix la supervivència màxima dels bacteris a l'travessar el medi ambient àcid de l'estómac. Cap dels probiòtics de Solgar necessita refrigeració abans de la seva obertura i en la gamma avançada, la refrigeració és l'opció òptima una vegada que s'ha trencat el precinte.

La garantia de potència de l'100% fins a la data de caducitat que s'indica a l'etiqueta, i que abasta a tots els productes de Solgar, inclou els suplements probiòtics. Amb nivells que oscil·len des de 500 milions fins a 5.000 milions d'organismes per càpsula i amb diferents combinacions de ceps, hi ha un producte adequat per a cada persona.

Ingredients:

L-Acidophilus polvoritzat, que aporta L-acidophilus, LA-5®. Agents de càrrega: maltodextrina, cel·lulosa microcristal·lina; Antiaglomerants: estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici, alginat sòdic; Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcelulosa.

Com es pren el Acidophilus Avançat?

Prendre d'1 a 2 càpsules vegetals a el dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda