Preu reduït! Diphilus - Lactobacilus i Bifidus - Sakai - 140 grams Expand

Diphilus - Lactobacilus i Bifidus - Sakai - 140 grams

Nou

Sakai Sakai

Presentat en flascons de 140 grams en pols.

Més detalls

7,28€

9,10€

-20%

Diphilus

Els fructooligosacàrids i la maltodextrina formen part de les fibres alimentàries solubles d'origen natural i constitueixen un mitjà idoni per al desenvolupament de la flora bacteriana beneficiosa present en l'intestí, alhora que limita el desenvolupament dels bacteris patògens.

El complex probiòtic, ric en Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium Bifidus, aporta bacteris beneficiosos que regeneren i equilibren la flora intestinal, limitant també el creixement de bacteris patògens. Diphilus està compost per glúcids considerats no assimilables pel que no afecta els nivells de glucosa.

Composició (per culleradeta de 5 grams):

maltodextrina2,55 g
fructooligosacàrids2,39 g
Ferments làctics probiòtics *

* Valor mitjà: 475 milions de colònies de Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium bifidus.

Utilització: 1 culleradeta de cafè al dia (5g), barrejada amb iogurt, llet o sucs, als quals contribueix a endolcir, o dissolt en aigua. La seva gran solubilitat permet una fàcil dosificació. S'aconsella un ús prolongat de Diphilus, perquè els seus efectes puguin ser apreciats.

Mantenir el producte fora de l'abast dels nens. Es recomana mantenir una dieta sana i equilibrada. Es recomana no superar la dosi diria recomanada.

Presentació: Envàs de 140 grams.

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 19/10/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.