Preu reduït! Ferro Gentle bisglicinato 20 mg - Solgar - 180 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Ferro Gentle bisglicinato 20 mg - Solgar - 180 càpsules

172238

Nou

A La Bona Salut podrà comprar Ferro bisglicinato, que afavoreix la dieta vegana i vegetariana, a més no irrita l'estómac.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

27,61€

IVA inclòs

33,35€ IVA inclòs

-17%

0,15 € / ud

Més informació

Ferro bisglicinato - 180 càpsules vegetals

A La Bona Salut podrà comprar Ferro bisglicinato, que afavoreix la dieta vegana i vegetariana, a més no irrita l'estómac.

Descripció del Ferro bisglicinato:

Ferro Gentle 20 mg pot ser una bona opció per a les persones que no poden prendre els complements alimentaris de ferro tradicionals i / o que els provoquen malestar, restrenyiment i problemes intestinals. La fórmula de Solgar conté ferro bisglicinato, una forma de ferro apropiada en aquests casos.

El ferro és un mineral que l'organisme necessita per a nombroses funcions biològiques. Hauria de ser possible arribar a un nivell adequat de ferro seguint una dieta normal que inclogui aliments com carn vermella, llegums, fruits secs, ous, cereals i hortalisses de fulla verda. No obstant això amb algunes dietes com la vegetariana, podem necessitar un ajut addicional. S'ha demostrat que prendre prou ferro redueix el cansament i la fatiga i ajuda a mantenir un nivell d'energia saludable, cosa que molts estan buscant causa de l'estil de vida modern i l'envelliment natural. El ferro també ajuda a transportar oxigen a tot l'organisme, a les nostres cèl·lules i teixits actius. D'aquesta manera, el ferro contribueix a la funció cognitiva normal, a un nivell normal d'energia i reforça el sistema immunitari.

Lamentablement, el ferro pot ser bastant irritant per al sistema gastrointestinal, per això Solgar® ha llançat Solgar® Ferro Gentle, que conté ferro en forma de bisglicinato. Aquesta forma, de fàcil absorció, no produeix aquestes molèsties.

Ingredients del Ferro bisglicinato:

  • Ferro (bisglicinato ferrós).
  • Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, àcid cítric
  • Antiaglomerant: estearat magnèsic vegetal
  • Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcelulosa.

¿Com es pren el Ferro bisglicinato ?:

Es recomana prendre 1 comprimit al dia.

Presentació:

Es presenta en un envàs de 180 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda