Preu reduït! Holo-X Extracte - Antiparasitari gàstric - Equisalud - 50 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holo-X Extracte - Antiparasitari gàstric - Equisalud - 50 ml

161356

Nou

Gotes. Antiparasitari gastrointestinal. Aquestes plantes es fan servir en medicina popular per la seva potent acció antiparasitària.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,87€

IVA inclòs

28,74€ IVA inclòs

-10%

51,74 € / 100 ml

Més informació

Holo-X Extracte

Gotes. Antiparasitari gastrointestinal. Aquestes plantes es fan servir en medicina popular per la seva potent acció antiparasitària.

components:

  • all
  • boldo
  • Centaurea Menor
  • clau
  • nou
  • farigola

Aquestes plantes riques en principis amargs i essències s'empren en medicina popular per la seva potent acció antiparasitària.

Hi ha nombrosos paràsits que poden allotjar-se en el tracte gastrointestinal humà, des dels més simples protozous com les entoamebas als més complexos helmints. Entre aquests, podem destacar, per la seva incidència en el nostre entorn, les tènies (Taenia solium), els áscaris (Ascaris lumbricoides) i els oxiuros (Enterobius vermicularis).

La fitoteràpia posa a la nostra disposició un seguit de plantes medicinals amb propietats antihelmínticas capaços de matar o expulsar aquests paràsits en cas d'infeccions lleus o moderades o com ajuda als tractaments convencionals, sense provocar alguns efectes secundaris típics d'aquests, com mals de cap, nàusees, etc. i sense interferir amb altres medicaments.

Noguera (Juglans regia)
L'escorça verda dels fruits de noguera, pel seu contingut en derivats naftoquinónicos com la hidrojuglona, s'utilitza per expulsar els paràsits intestinals.

Clau (caryophyllus aromaticus)
El clau conté una essència a la qual s'atribueixen propietats antihelmínticas i larvicides.

All (Allium sativum)
La presència de al·licina i els seus productes de transformació en l'all és la responsable de la seva activitat antihelmíntica especialment davant oxiuros.

Farigola (Thymus vulgaris)
L'essència de farigola conté timol, antisèptic intestinal i antihelmíntic.

Centaurea menor (Centaurium erythraea)
També anomenada "fel de terra" per la seva forta amargor, conté principis amargs en abundància com un secoiridoide, el eritaurósido, i altres substàncies relacionades amb els swertiamarósidos de la genciana. És un excel·lent estimulant de les secrecions gàstriques i la motilitat.

Boldo (Boldo)
Els extractes de boldo tenen acció digestiva. A més la boldina ha mostrat propietats antihelmínticas.

Ingredients: Nou (Juglans regia, escorça verd,> 10,0% tanins elágicos) 2125 mg; Farigola (Thymus vulgaris, tija florit,> 1,2% oli essencial) 1750 mg; All (Allium sativum, bulb) 1.000 mg; Clau (Syzygium aromaticum, botó floral,> 15% oli essencial) 1.000 mg; Centaurea menor (Centaurium erythraea, part aèria,) 875 mg; Boldo (Boldo, fulla,> 0,2% boldina) 750 mg; Alcohol absolut 30 ml; Aigua purificada 20 ml.

Aplicació: 1 o 2 ml dissolts en mig got d'aigua, 3 vegades a el dia.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda